24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika aviation Breaking News Internasional Warta Pamrentah India Breaking News Iran Breaking News Warta Mewah Warta Breaking Maroko Warta Breaking Nepal News Pakistan Breaking News Mbangun maneh Warta Pecah Arab Saudi Sudan Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking UAE

Luwih akeh warga negara UAE ing Posisi kunci anyar ing maskapai Emirates

Adnan Kazim, Emirat CCO
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Crita Emirat diwiwiti ing taun 1985 nalika ngluncurake operasi karo rong pesawat. Dina iki, kita nerbitake armada Airbus A380s lan Boeing 777 sing paling gedhe ing jagad, nawakake kenyamanan pesawat mabur jembar paling anyar lan paling efisien ing langit ing para pelanggan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Emirat dina iki ngumumake sawetara gerakan kepemimpinan komersial ing Asia Kulon, Afrika, GCC, lan Asia Tengah.
  2. Enem anggota tim sing duwe pengalaman kepemimpinan, kabeh National UAE, bakal mbantu nyurung inisiatif komersial maskapai kasebut ing pasar utama kanthi fokus strategis kanggo mbangun maneh posisi kepemimpinan lan nambah basis pelanggan nalika negara tetep ngatasi watesan kasebut. 
  3. Kabeh janjian anyar berlaku tanggal 1 September 2021.

Napa Warga UAE njupuk posisi utama ing Emirat ?

Emirat minangka maskapai penerbangan UEA sing adhedhasar ing Emirat Emirat Arab ing Dubai.

Kabeh gerakan kalebu bakat Emirati dadi posisi kepemimpinan utama, bisa uga dipromosikake saka njero organisasi utawa liwat rotasi portofolio, sing ndadekake komitmen maskapai kanggo pangembangan karir lan kemajuan Nasional UEA.

Bangunan Kekuwatan saka ing merek Emirat

Adnan Kazim, Kepala Petugas Komersial, Emirates Airline ujar:

 '' Thanks kanggo kekuwatan saka Merek Emirat, fokus laser kanggo nglakokake inisiatif pelanggan lan komersial kanthi strategis, lan nyusun maneh jaringan adhedhasar panjaluk nyata, maskapai kasebut mapan ing jangka panjang kanggo ngasilake asil sing luwih apik nalika navigasi mbalekake. Gerakan ing tim komersial sing wis ditrapake ngiyatake struktur manajemen ing pasar utama. Kita bangga bisa kerja keras lan dedhikasi sing ditunjuk kanggo warga negara UAE kanggo peran kasebut kanggo ngatasi tantangan sajrone 18 wulan kepungkur, lan pengumuman dina iki nuduhake komitmen kita kanggo mbangun kekuatan bangku saka njero. "

Emirat VP anyar ing Kerajaan Arab Saudi

Jabr Al-Azeebsampeyan wis diangkat dadi Wakil Presiden Kerajaan Arab Saudi. Jabr wis nempuh Emirat suwene 16 taun, sadurunge nyekel peran Country Manager ing Uganda, Siprus, Thailand, Pakistan, sadurunge njupuk peran paling anyar dadi Wakil Presiden, India, lan Nepal.

Emirat VP anyar ing Pakistan

Mohammed Alnahari Alhashmi wis diangkat dadi Wakil Presiden Pakistan. Mohammed nyekel sawetara peran sajrone karir 18 taun karo Emirat, kalebu jabatan manajemen ing Kuwait, Indonesia, Suriah, UEA, lan paling anyar dheweke nyekel peran dadi Wakil Presiden Kerajaan Arab Saudi.

Emirat VP anyar ing India lan Nepal

Mohammad Sarhan, sing sadurunge nyekel Wakil Presiden kanggo Pakistan, bakal dadi Wakil Presiden, India, lan Nepal. Posisi pertama Mohammad karo Emirat diwiwiti ing taun 2009 ing Cote d'Ivoire, lan wiwit iku dheweke nyekel sawetara peran kepemimpinan komersial ing Vietnam, Yunani, Thailand, Myanmar, lan Kamboja.

Manajer Negara anyar Emirat ing Iran

Rashed Alfajeer, Manajer Maroko, bakal dadi Manajer Negara Iran. Karir Rashed karo Emirat diwiwiti ing 2013 minangka bagean saka program pelatihan manajer komersial. Rashed njupuk sawetara peran wiwit iku, kalebu Manajer Komersial Sri Lanka, Manajer Distrik Dammam lan provinsi sisih wétan ing KSA, uga Manajer Negara Tanzania.

Manajer Negara anyar Emirat ing Maroko

Khalfan Al Salami, Manajer Negara Sudan, bakal dadi Manajer Maroko. Khalfan gabung karo program pelatihan manajemen komersial Emirat ing 2015, lan banjur nglatih maneh ing Madrid sadurunge njupuk peran Manajer Komersial ing Kuwait. Wiwit iku, dheweke nyekel peran Country Manager ing Sudan.

Manajer Negara anyar Emirat ing Sudan

Rashed Salah Al Ansari, bakal dadi Country Manager Sudan. Rashed wis karo Emirat wiwit 2017, nyekel macem-macem peran Manajer Dhukungan Komersial ing Singapura lan Yordania.

Alain St. Ange, Presiden Dewan Pariwisata Afrika ngaturake sugeng marang Rashed Salah Al Ansari lan Khalfan Al Salami ing jabatan anyar ing Maroko lan Sudan. Ange negesake peranan penting Emirat kanggo Emirat sing ngubungake Afrika karo Ekonomi, khusus pariwisata karo donya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar