24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Mbangun maneh Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

St. Helena minangka Inggris, Afrika, Bebas COVID lan saiki wis nyambung karo Google

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ing taun 2018 St. Helena dadi bagean saka Afrika nalika ngumumake dadi anggota Dewan Pariwisata Afrika ing taun 2019.

Masalah komunikasi wis nyegah Wilayah Inggris iki ing Samodra Atlantik Kidul kanggo nyambung.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Dina iki dadi wayahe sejarah digital nalika kabel internet serat optik Equiano saka Google mlebu ing pulau St Helena ing Samodra Atlantik Selatan, nggawe Wilayah Inggris Overseas Inggris sing adoh iki dadi pendaratan kabel pertama kanggo proyek Equiano ing antarane Eropa lan Afrika kidul. 
  2. Ing wulan Desember 2019, Pamrentah St Helena (SHG) nandatangani kontrak karo Google kanggo nyambungake Pulau St Helena menyang kabel internet serat optik ing Equiano, sing nyedhiyakake konektivitas serat-optik kecepatan tinggi pertama St Helena. 
  3. Iki minangka jaman teknologi anyar kanggo pulau paling adoh nomer loro ing donya lan bakal duwe pengaruh gedhe ora mung ing saben dinane warga lokal, nanging uga ing kemampuan kanggo narik investasi lan pariwisata internal.

Saint Helena minangka duweke Inggris sing ana ing Samodra Atlantik Kidul.

Google mung nyambung St. Helena dadi Wilayah Pariwisata Afrika Inggris sing gratis ing Covid

Nganti saiki COVID-19 durung dingerteni ing wilayah sing adoh ing jagad iki.

Pulo tropis vulkanik sing adoh iki dununge udakara 1,950 kilometer (1,210 mi) ing sisih kulon pesisir sisih kidul-kulon Afrika, lan 4,000 kilometer (2,500 mi) sisih wétan Rio de Janeiro ing pesisir Amerika Selatan.

Kapal lapisan kabel Teliri, nggawa kabel, tekan Walvis Bay tanggal 31 Agustus 2021 ing Rupert's Bay. Ujung kabel kasebut mudhun saka sisih kapal, lan penyelam banjur nyelehake kabel menyang pipa artikulasi sing wis diwiwiti, wiwit jam 6 esuk dina iki. Pungkasan kabel dipasang ing Modular Cable Landing Station (MCLS) ing Rupert, ing endi kabel kasebut bakal nyambung menyang infrastruktur digital pulau kasebut. Awal wulan iki, tim rolas personel teka liwat penerbangan charter saka Inggris, Prancis, Yunani lan Bulgaria kanggo nggampangake landing kabel lan nyoba peralatan pakan listrik ing Stasiun Landing.

Kepala Pengembangan Berkelanjutan SHG, Damian Burns, komentar: "Proyek iki kalebu integral karo Strategi Digital St Helena lan kudu menehi prabédan gedhe tumrap urip saben dinane para warga. Peluang pendidikan online kudu direvolusi, kesempatan investasi anyar kudu dibukak, warga pulau kudu duwe akses sing luwih apik kanggo layanan telemedisin, lan kita kudu bisa narik kawigaten para nomaden digital saka endi wae ing jagad iki.

Burns banjur ujar: Kabel Equiano nyedhiyakake St Helena ing peta digital, lan nalika kita tetep bebas COVID, pengaruh pandemi global tegese kita kudu ngenalake karantina lan tindakan pencegahan liyane ing wates kita, sing nyebabake bisnis lan pariwisata ing pulau kasebut. Dina monumental iki minangka wayahe penting nalika kita bisa ndeleng masa depan pemulihan lan kesejahteraan sing bakal ana ngarep.

Cabang kabel St Helena udakara udakara 1,154km lan bakal ngubungake pulau kasebut menyang batang utama kabel Equiano, sing nyambung menyang Eropa lan Afrika kidul. Kacepetan bakal sawetara atus gigabit per detik nganti pirang-pirang wilayah, luwih cepet tinimbang layanan satelit saiki.

Kabel bakal urip yen cabang St Helena uga batang utama kabel Equiano dilebokake, didukung lan dites; lan sawise prasarana lan panyedhiya lokal wis siyap lan siap urip ing St Helena.

Iki uga warta apik kanggo Pariwisata St. Helena, anggota saka Dewan Pariwisata Afrika

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar