24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kanthi 80% pedunung kanthi imunisasi, Singapura minangka negara sing divaksinasi paling akeh ing dunya

Kanthi 80% pedunung kanthi imunisasi, Singapura minangka negara sing divaksinasi paling akeh ing dunya
Kanthi 80% pedunung kanthi imunisasi, Singapura minangka negara sing divaksinasi paling akeh ing dunya
ditulis dening Harry Johnson

Nggayuh tonggak sejarah iki dadi langkah kanggo nyuda curbs sing gegandhengan karo pandemi COVID-19 ing Singapura.

Print Friendly, PDF & Email
  • 80% penduduk Singapura imunisasi kabeh.
  • Singapura kanggo ngatasi watesan sing gegandhengan karo pandemi COVI 19.
  • Warga lan warga Singapura diidini lelungan maneh.

Singapura wis dadi negara sing divaksinasi paling akeh ing dunya kanthi 80% saka 5.7 yuta wong sing diinokulasi karo COVID-19, ujare pejabat pamrentah negara pulau kasebut.

Menteri Kesehatan Singapura Ong Ye Kung

"Kita wis nglintasi tonggak sejarah liyane, ing endi 80% populasi nampa regimen lengkap rong dosis," ujare Singapura Menteri Kesehatan Ong Ye Kung ujar ing kiriman Facebook wingi.

"Iki tegese Singapore wis njupuk langkah luwih maju supaya awake dhewe luwih tahan karo COVID-19. ”

Pangembangan kasebut menehi tingkat cilik vaksinasi lengkap ing negara kutha cilik.

Negara liya sing duwe tingkat vaksinasi dhuwur kalebu Uni Emirat Arab, Uruguay lan Chili, sing diinokulasi luwih saka 70 persen populasi.

Nggayuh tonggak sejarah iki dadi langkah kanggo nyuda curbs sing gegandhengan karo pandemi COVID-19 ing Singapura.

Miturut pejabat kasebut, rapat-rapat gedhe kayata Countdown Taun Anyar bakal dilanjutake lan "bisnis bakal yakin manawa operasine ora bakal diganggu".

Warga Singapura uga diidini lelungan maneh, paling ora menyang negara sing uga ngontrol virus kasebut.

Singapura, sing miwiti kampanye vaksinasi ing wulan Januari, biasane gumantung karo jab sing dikembangake dening Pfizer-BioNTech lan Moderna.

Singapura ngangkut total 67,171 kasus lan 55 korban wiwit pandemi diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar