24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Uni Eropa nglarang wong Amerika lelungan

Uni Eropa kanggo mulihake watesan perjalanan ing Amerika
Uni Eropa kanggo mulihake watesan perjalanan ing Amerika
ditulis dening Harry Johnson

Uni Eropa mbusak Amerika Serikat saka dhaptar plancongan sing aman amarga ana kasus COVID-19 sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  • UE kanggo nundha kabeh lelungan sing ora penting kanggo pengunjung AS.
  • Uni Eropa kanggo mulihake watesan perjalanan amarga US COVID-19 mundhak.
  • Turis UE isih tetep dilarang mlebu ing AS.

Pejabat Uni Eropa nyaranake nundha kabeh lelungan sing ora penting saka Amerika Serikat amarga nomer kasus COVID-19 anyar AS sing dikepengini.

Presiden Komisi Eropa Ursula von der Leyen

The Uni-Eropa negesake negara-negara anggotane kanggo mbusak Amerika Serikat, Israel, Libanon, Montenegro lan Makedonia Lor saka dhaptar negara aman kanggo lelungan sing ora penting, amarga tambah akeh infeksi virus corona anyar ing negara kasebut.

Pengumuman saiki dening Dewan Eropa minangka rekomendasi kanggo 27 negara anggota blok, sing teknis njaga kedaulatan liwat watese dhewe. Iki ngowahi rekomendasi Juni supaya luwih gampang matesi wisatawan AS.

Rekomendasi kasebut ora ana gandhengane, tegese saben negara bakal diidini milih apa isih pengin ngidini pengunjung AS bukti vaksinasi, tes negatif, utawa karantina.

EC nganyari rekomendasi lelungan saben rong minggu, adhedhasar level infeksi COVID-19. Kanggo dianggep "Aman" negara kudu ora luwih saka 75 kasus anyar saben 100,000 jiwa sajrone 14 dina. 

Miturut data paling anyar, AS rata-rata 152,000 kasus COVID-19 anyar saben dina minggu kepungkur, padha karo angka wiwit pungkasan Januari.

Gelombang paling anyar yaiku nyusahake rumah sakit lan tenaga kesehatan. Kira-kira siji saka limang unit perawatan intensif wis entuk paling ora kapasitas 95%.

Pati uga saya mundhak - rata-rata luwih saka 1,000 saben dina. Luwih saka setengah kabeh wong Amerika divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19. Wong sing durung divaksinasi udakara 29 kali luwih bisa dirawat ing rumah sakit kanthi COVID-19 tinimbang wong sing divaksinasi kanthi lengkap.

Kangge, turis saka EU - lan umume jagad iki - tetep dilarang mlebu ing AS kanthi watesan sing ditindakake wiwitan pandemi kasebut.

Ing wiwitan Agustus, pamrentahan Biden dikabarake bakal nimbang sarat vaksinasi kanggo mbukak maneh wates, nanging wiwit saiki ora ana sing krungu babagan proposal kasebut.

Awal wulan iki, Presiden Komisi Eropa Ursula von der Leyen ujar manawa kekurangan timbal balik ora bakal diidini "minggat nganti pirang-pirang minggu".

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar