24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Seychelles muji pandhuan wisata kanggo dedikasi kanggo sukses pariwisata

Menteri Pariwisata Seychelles rapat karo pandhuan tur

Ing rapat sing dianakake ing Botanical House, dina Jumuah, 27 Agustus 2021, kanthi pandhuan wisata kanggo ngrembug masalah sing ana gandhengane karo perdagangane, Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Sylvestre Radegonde mratelakake rasa seneng amarga, kaya mitra liyane, klompok pariwisata iki profesional duwe komitmen kanggo sukses industri.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Agenda kasebut kalebu uneg-uneg sing diwenehake dening pandhuan wisata.
  2. Menteri Radegonde njamin pandhuan wisata manawa Departemen Pariwisata kerja bareng karo sawetara agensi kanggo ngrampungake macem-macem masalah sing lagi dirampungake.
  3. Iki kalebu ngembangake produk kanggo mbujuk para pengunjung kanggo njelajah macem-macem layanan lan atraksi sing kasedhiya, keamanan, tarif antar-pulau kanggo pengunjung, lan liya-liyane.

Menteri Radegonde mratelakake, "Siji bab sing bola-bali nalika rapat karo mitra yaiku dedikasi kanggo sukses industri kita. Aku seneng amarga kita kabeh katon padha ing kaca sing padha arep menyang industri iki. "

Logo Seychelles 2021

Ing agenda diskusi ing rapat sing dirawuhi Sekretaris Utama Pariwisata (PS), Sherin Francis, lan anggota departemen liyane, ana keprihatinan sing diwenehake dening pandhuan tur lan nuduhake solusi inovatif kanggo ngatasi tantangan sing saiki ditindakake ing sektor kasebut. lagi madhep. Iki kalebu ngembangake produk kanggo mbujuk para pengunjung kanggo njelajah macem-macem layanan lan obyek wisata sing kasedhiya ing papan sing dituju, kekurangan fasilitas, keamanan, tarif antar-pulau kanggo pengunjung, peraturan lan masalah lingkungan kayata polusi.

Menteri Radegonde negesake pandhuan wisata babagan komitmen lan keterlibatan kementeriane, negesake manawa Departemen Pariwisata kerja sama karo sawetara agensi kanggo ngatasi macem-macem masalah sing diadhepi uga nggawe kesempatan kanggo usaha liyane sing nguntungake ing industri pariwisata.

"Dinas Pariwisata lagi diskusi karo Kantor Walikota Victoria lan Departemen Budaya, antara liya, kanggo mesthekake manawa ibukota cilik lan papan atraksi liyane nawakake pengalaman kreol sing asli kanggo para pengunjung. Sawetara masalah sing disorot dening pandhuan wisata saiki lagi dirampungake dening departemen liwat bagean sing tanggung jawab lan kanggo masalah liyane sing diadhepi, diskusi kaya ngene nyedhiyakake platform kanggo nemokake solusi strategis kolektif, "jarene Menteri Radegonde.

PS Francis ing bagean kasebut negesake manawa diskusi kasebut tepat wektu saengga timnya ngidinake prekara-prekara sing penting sing nyebabake para tur wisata lokal selaras karo prioritas Departemen Pariwisata ing pangembangan produk anyar kanggo industri kasebut.

"Rapat iki nuduhake sawetara faktor sing bisa ndadekake tujuan kasebut luwih bisa dipasarake liwat usulan saka loro partai kasebut. Ing sisih kita, kita setya bisa makarya karo panuntun wisata kanggo nambah visibilitas liwat situs web tujuan lan alat pemasaran liyane. Muga-muga tujuane kita yaiku nambah pengalaman pengunjung, lan Departemen Pariwisata uga menehi dhukungan liwat macem-macem proyek sing saiki lagi kita kendarai kanggo ngisi kesenjangan produk, "ujare Ibu Francis.

Seychelles ngetung 89 pandhuan wisata independen sing wis disertifikasi kanthi aman ing sekitar Mahé, Praslin lan La Digue.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar