24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Fashion LGBTQ News wong Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Michael Jackson, penampilan ulang taun Raja Pop Las Vegas

Michael Jackson 2021
Kontes Tari Michael Jackson 2021
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Michael Jackson, Raja Pop mesthine wis umur 63 taun dina Minggu. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo tampil maneh ing Las Vegas ing Cirque du Soleil.
Dijuluki "King of Pop", dheweke dianggep minangka salah sawijining tokoh budaya sing paling penting ing abad kaping-20. Swara karir suwene patang dasawarsa, kontribusine kanggo musik, nari lan mode, bebarengan karo urip pribadi sing dipublikasi, nggawe dheweke dadi tokoh global ing budaya populer.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rasane Michael Jackson melu ing pista dhewe nalika Cirque du Soleil kanthi kolaborasi karo The Estate of Michael Jackson ngrayakake ulang taun "King of Pops". Michael Jackson umure wis 63 taun.
  2. Perayaan akhir minggu ulang taun diwiwiti dina Sabtu, 28 Agustus, kanthi tantangan nari # MyMJMoses, diadili dening panulis lan direktur Michael Jackson ONE, Jamie King, lan koreografer acara, Rich lan Tone Talauega.
  3. Ing dina Minggu, tanggal 29 Agustus 2021, pamiarso bisa ketemu desainer kostum Michael Jackson lan penulis "Raja Gaya: Klamben Michael Jackson," Michael Bush nalika mlebu ing buku sing intim.

Perayaan dina iki nampilake Q&A eksklusif karo direktur lan koreografer terkenal, Kenny Ortega, kanggo pengakuan mengeti 25 taun "HIStory World Tour" sing bakal diluncurake tanggal 7 September 1996.

Ortega gabung karo panggung ing tim kreatif Michael Jackson ONE, Travis Payne, Jamie King, Rich lan Tone, sing kabeh kerja bareng Kenny Ortega lan Michael Jackson. Nggawe penampilan sing kaget yaiku drummer Michael suwene 30 taun, Jonathan "Sugarfoot" Moffett, sing gabung karo grup kasebut nalika nuduhake momen sing nyenengake lan inspirasi kanggo makarya karo Michael.

Rawuh lan ngrasakake kegiyatan ing wayah sore yaiku Pangeran putra Michael, uga sawetara sepupu lan anggota kulawarga. Acara dina kasebut rampung karo kabeh wong, kalebu putra cilik Michael, Bigi, gabung karo adhine lan anggota kulawarga liyane lan pamirsa sing wis entek kanggo kinerja energi tinggi Michael Jackson ONE. Pemegang tiket kanggo pagelaran kasebut uga duwe kesempatan kanggo ketemu karo perwakilan saka The Estate of Michael Jackson, kalebu para peserta kegiatan sore.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar