24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Seychelles njelajah omah cilik ing Bel Ombre ing Mahé

Menteri Pariwisata Seychelles ngunjungi Bel Ombre ing Mahe.

Akeh panyedhiya akomodasi pariwisata cilik sing nampilake produk bermutu, menehi perhatian rinci lan ngoperasikake standar level 5 bintang, ujare Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde, dina Jumuah, 26 Agustus 2021, nalika kunjungan perusahaan cilik ing Bel Ombre.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri kasebut dina Jumuah ngunjungi 15 perusahaan cilik, diskusi karo pemilik / manajer lan staf.
  2. Dheweke ngrungokake tantangan saka tangane dhewe lan menehi saran babagan kesempatan sing kasedhiya.
  3. Menteri Radegonde dikancani ing kunjungane Sekretaris Utama Pariwisata, Sherin Francis.

Terus karo misine kanggo luwih ngerti industri pariwisata lan para pemaine, menteri kasebut dina Jumuah ngunjungi 15 perusahaan cilik, diskusi karo pemilik / manajer lan staf lan ngrungokake tantangan sing diadhepi lan menehi saran babagan kesempatan sing kasedhiya . Menyang perusahaan cilik kasebut penting banget amarga butuh dhukungan luwih akeh tinimbang perusahaan sing luwih gedhe lan nggawa daya tarik kreatif sing asring ilang ing rantai gedhe lan resort, ujare Menteri Radegonde.

Logo Seychelles 2021

Keramahan Creole minangka atribut terkenal lan ciri khas para pelaku cilik ing industri pariwisata, jarene. Dikasihi dening akeh sing ngunjungi Seychelles, iki minangka pengalaman sing dialami para pengunjung liwat host ing perusahaan cilik sing nggawe gerakan cilik, yaiku menehi sambutan karo omben-omben lokal utawa ngobati panganan sing dimasak ing omah, sing akeh sing seneng banget dheweke nemokake rasa eksotis saka masakan creole.

Menteri Radegonde dikancani ing kunjungane La Maison Hibiscus, Apartemen Liburan Cove, Pondok Pantai, Cove Pantai, Apartemen Sisih Laut Drake, Cove Surfers, Cove Treasure, Bungalow Daniella, Casadani, Villa Rousseau, Forest Lodge, Le Chant de Merle , Bambu River Lodge, The Palm Seychelles lan Marie Laure Suites dening Sekretaris Utama Pariwisata, Sherin Francis, uga anggota Majelis Nasional Bel Ombre, Yang Terhormat Sandy Arissol.

Agustus dadi wulan sing rame kanggo umume perusahaan sing dibukak, kanthi akeh wong sing negesake manawa pesenan saya akeh wiwit fase pungkasan pambukaan maneh negara Maret pungkasan.

Ngandika babagan carane adaptasi karo kahanan kasebut, amarga tailspin sing ditindakake industri, dheweke negesake manawa pariwara domestik sing dadi faktor sing nyengkuyung supaya mbukak lawang.

Kanthi pembatalan saka pengunjung internasional dadi luwih asring, pamilik perusahaan ujar manawa dheweke nggunakake pendekatan sing luwih fleksibel sing nggawa dividen, sawetara tamu sing nundha pamrih tinimbang mbatalake kabeh.

Nalika akeh perusahaan akomodasi pariwisata cilik sing nampa tamu saka pasar sumber anyar, ana sawetara sing isih gumantung karo sing tradisional. Menteri Radegonde ngelingake yen kudu golek pasar kanthi potensial, kayata Eropa Wétan lan UEA, lan maneh strategi pemasaran supaya bisa urip, sing bisa ditindakake kanthi bimbingan Departemen Pariwisata.

Kurangé tenaga kerja sing bisa dipercaya minangka salah sawijining tantangan utama, ujare, kanthi umume pamilik sing negesake manawa nyoba kanggo njaga tenaga kerja Seychellois murni. Sanajan sawetara wis sukses ing gaweyan iki, akeh sing ujar manawa sawetara tenaga kerja lokal ora khusus kanggo industri kasebut lan ora pengin menehi wektu lan usaha sing dibutuhake. Pak Loizeau saka Casadani negesake manawa tenaga kerja lokal mesthi luwih disenengi, nanging yen non-pekerja dipecat saka populasi kita, yaiku bocah, wong tuwa, sing ora bisa kerja lan sing nolak, isih ana sawetara pilihan. lan ing sawetara titik, dheweke kudu golek tenaga kerja saka jaban rangkah.

Nggawe luwih akeh kegiyatan kanggo turis ing papan sing dituju uga dadi topik diskusi, akeh pamilik perusahaan sing nemokake tamu sing nggoleki sing kudu ditindakake, sawijining masalah sing ditanggepi Menteri Radegonde, negesake manawa kerja lagi diowahi kanggo ngrampungake amarga ora mung menehi Pengunjung kudu nindakake, nanging uga alasan supaya tetep luwih dawa ing tujuan lan nambah bathi, nggawa bathi ing negara kasebut.

Masalah liyane sing dibahas kalebu gangguan swara, polusi, sampah lan nyuda akses menyang pantai amarga ana pembangunan tartamtu.    

Sanajan ana tantangan kasebut, perusahaan kasebut duwe umpan balik positif, kanthi akeh pihak sing negesake manawa negara kasebut mbukak ing wektu sing tepat, menehi kesempatan kanggo urip. Tujuan sing dibukak sadurunge akeh wong sing menehi kesan kompetitif, PS Francis nanggapi, lan langkah-langkah sing masuk akal ing negara kasebut nggawe wong luwih gampang lan luwih kepenak kanggo lelungan nalika negara kasebut nampa tamu saka Alaska.

Ngomentari kunjungan kasebut, Honorable Arissol ujar manawa dheweke bisa ngasilake nalika nggawe interaksi sing menarik karo pemilik perusahaan, ngerti luwih lengkap babagan kahanan lan keprihatinane, sing uga kalebu masalah sing gegandhengan karo GOP lan buruh sing ora bisa dipercaya. Dheweke uga setuju karo Pak Rousseau saka Forest Lodge, sing ujar manawa program pendhidhikan Akademi Pariwisata Seychelles minangka inti tumrap industri kasebut lan para siswa kudu ngerti manawa ana luwih akeh urip hotel sing nuntut lan mbutuhake pangorbanan uga semangat.

Kesengsem karo perusahaan sing dikunjungi, loro Menteri Radegonde lan PS Francis menehi komentar babagan sawetara perusahaan cilik kasebut nampilake produk-produk bermutu, kanthi tliti kanthi rinci lan makarya kanthi standar level 5 bintang. 

Kunjungan mingguan minangka bagean saka upaya Menteri Radegonde kanggo nguatake hubungane karo para pelaku industri pariwisata lokal sing bakal nggampangake kerjane kanggo ngrampungake tantangan sing diadhepi industri ing portofolio.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar