24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Plancongan AS: Watesan perjalanan Uni Eropa nguciwani

Plancongan AS: Watesan perjalanan Uni Eropa nguciwani
Plancongan AS: Watesan perjalanan Uni Eropa nguciwani
ditulis dening Harry Johnson

Plancongan minangka komponen penting ing ekonomi global lan perlu kanggo pulih saka karusakan ekonomi pandemi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Komisi Eropa nyaranake larangan lelungan kanggo para pelancong AS menyang Uni Eropa.
  • Akeh negara Uni Eropa ngalami dorongan ing kunjungan mlebu musim panas iki.
  • US Travel nyengkuyung Uni Eropa supaya tetep mbukak kanggo wong-wong Amerika sing divaksinasi.

Wakil Presiden Eksekutif Asosiasi Perjalanan Umum AS lan Polisi Tori Emerson Barnes nerbitake pratelan ing ngisor iki ing warta Uni Eropa nyaranake mbusak Amerika Serikat saka dhaptar negara sing diwatesi watesan perjalanan:

"Iki minangka pembangunan sing nguciwani sawise dorongan kunjungan mlebu para wisatawan sing divaksinasi sing dialami akeh negara UE ing musim panas iki. Iki minangka kemunduran sanajan ana vaksinasi — alat sing efektif banget tumrap varian — sing saiki saya rame ing Atlantik.

"Plancongan minangka komponen penting ing perekonomian global lan perlu kanggo pemulihan lengkap saka kerusakan ekonomi pandemi. Plancongan AS nyengkuyung Uni Eropa supaya tetep terbuka kanggo wong-wong sing divaksinasi, lan uga negesake Amerika Serikat supaya njupuk langkah-langkah langsung kanggo nyambut wong sing divaksinasi lan mulihake ekonomi perjalanan kita. "

Pejabat Uni Eropa saiki dianjurake kanggo nundha kabeh lelungan sing ora penting saka Amerika Serikat amarga nomer kasus COVID-19 anyar AS dijaluk.

Dina iki woro-woro Dewan Eropa minangka rekomendasi kanggo 27 negara anggota blok kasebut, sing teknis njaga kedaulatan liwat watese dhewe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • AS, AS nemtokake watesan sing padha (sadurunge UE nindakake) kanggo para pelancong Eropa wiwit wiwitan taun kepungkur, lan isih ana.
    Kaloro pihak kuciwo.

  • hmmm… Kayane mung rekomendasi saben negara bisa ngatur kaya sing dikarepake. Italia wis prentah vaksinasi kanthi lengkap, masker ing kabeh ruang umum lan tes kovalid negatif. Yen negara-negara liya nggunakake pedoman kasebut, kabeh bakal padha masuk akal lan bisa mbantu keamanan saben wong. Pranyatan iki bisa diowahi dadi positif kanggo para lelungan kanthi tliti lan pesen kanggo wong-wong sing nolak nganggep keamanan wong liya supaya tetep ing omah.