24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Direksi Bandara Prague milih Ketua anyar

Direksi Bandara Prague milih Ketua anyar
Direksi Bandara Prague milih Ketua anyar
ditulis dening Harry Johnson

Komisi Kementerian milih Pak Pos minangka calon sing paling cocog ing tender sing ngundang jabatan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jiri Pos milih Ketua Direksi Bandara Prague.
  • Janjian kasebut disetujoni dening Komite Nominasi Personalia Republik Ceko.
  • Janjian kasebut disaranake dening Menteri Keuangan Republik Ceko.

Dina iki, Jiří Pos dipilih dadi Ketua Direksi Bandara Bandara Prague dening anggota Dewan liyane. Mula, dheweke dadi Ketua Dewan Direksi operator bandara internasional paling gedhe ing Republik Ceko, wiwit tanggal 30 Agustus 2021.

Pengangkatan dadi manajemen perusahaan disetujoni dening Komite Nominasi Personalia Pamrentah Republik Ceko ing Agustus 2021, sawise rekomendasi Menteri Keuangan Republik Ceko, siji-sijine pemegang saham perusahaan kasebut. Komisi Kementerian milih Pak Pos minangka calon sing paling cocog ing tender sing ngundang jabatan kasebut.

Jiří Kraus tetep nindakake Wakil Ketua Dewan Direksi.

Anggota papat saiki Bandara Prague Dewan Direksi rapat dina iki ing rapat luar biasa saka badan kukum kanggo milih pimpinane. Jiří Pos disetujoni. "Aku ora janji mokal yen ora bisa ditindakake sajrone telung dina lan mukjijat sekaligus. Nanging, aku yakin manawa kita bisa nggunakake potensial Bandara Prague kanggo nggampangake laba maneh lan ningkatake pangembangane nganti luwih kepenak para penumpang, mitra bisnis, lan pamilik, kanthi alami, ngelingi pengaruhe ing lingkungan lingkungan. kotamadya sekitar lan kabupaten kutha Prague. ”

Jiří Pos bali menyang Bandara Prague sawise pitung taun. Dheweke asline gabung karo perusahaan kasebut ing taun 2006. Saka 2011 nganti 2014, dheweke dadi Ketua Direksi lan CEO ing Bandara Prague. Saka 2014 nganti 2015, dheweke dadi anggota Direksi Grup Aeroholding Czech. Sawise metu saka Grup, dheweke melu kegiyatan bisnis dhewe, utamane ing bidang penerbangan sipil lan pariwisata. Saka 2019 nganti 2021, dheweke kerja dadi Sekretaris Bandara Karlovy Vary. Dheweke miwiti karir ing bidang penerbangan ing Czech Airlines, ing kana dheweke urip suwene rong puluh taun. Dheweke miwiti karir ing bidang penerbangan ing taun 1986, makarya ing Czech Airlines, lan nginep rong puluh taun kepungkur. Dheweke pisanan kerja ing kantor asing maskapai nasional Ceko wiwit taun 1994 nganti taun 2001. Banjur, dheweke dadi Wakil Presiden perusahaan sing ngurus Operasi Lemah wiwit taun 2003 nganti 2006. Dheweke lulus saka Universitas Teknik Czech ing Prague, Fakultas Teknik Mesin. kanthi spesialisasi ing bidang ekonomi produksi penerbangan.

Direksi Bandara Prague ing tanggal 30 Agustus 2021:

  • Jiří Pos - Ketua Dewan Direksi
  • Jiří Kraus - Wakil Ketua Dewan Direksi
  • Jakub Puchalský - Anggota Dewan Direksi
  • Jiří Černík - Anggota Dewan Direksi
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar