24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pasukan Tugas Anyar miwiti proses vaksinasi pekerja pariwisata Jamaika

Operasi vaksinasi Pariwisata Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis ngandhakake manawa pakaryan dening Pasukan Tugas Vaksinasi Pariwisata sing mentas dijenengi, sing digawe kanggo nggampangake vaksinasi kabeh pekerja pariwisata ing saindenging jagad, wis diwiwiti, kanthi mbukak situs vaksinasi kanthi lokal. Pasukan tugas wis nyelenggarakake serangkaian cacat vaksinasi, sing resmi diwiwiti dina iki (30 Agustus), ing situs strategis ing saindenging pulau.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Target drive vaksinasi yaiku kanggo memastikan kabeh 170,000 tenaga pariwisata divaksinasi lan dilindhungi.
  2. Menteri Pariwisata Bartlett ujar manawa vaksinasi para pekerja pariwisata minangka kunci kanggo pulih pariwisata.
  3. Virus vaksinasi dianakake kanthi kolaborasi karo Inisiatif Vaksin Sektor Swasta.

"Pasukan tugas wis bisa digunakake wiwit rapat kaping pisanan ing tanggal 20 Agustus, kanggo mesthekake supaya para turis luwih gampang ngakses vaksin kasebut. Kita ngucapke matur nuwun banget marang mitra sing wis bisa nggawe kita miwiti seri plastisitas vaksinasi saiki, sing ora mesthi bakal nggawa kita luwih cedhak karo tujuan nasional kekebalan kawanan, "ujare Menteri Bartlett.

Menteri Bartlett: Ketaatan sing ketat kanggo protokol COVID-19 dadi kunci supaya sukses lelayaran
Pariwisata Jamaika Hon. Menteri Edmund Bartlett

"Target kita yaiku supaya kabeh 170,000 petugas pariwisata divaksinasi lan dilindhungi saka karusakan sing bisa teka saka virus COVID-19 sing mateni lan macem-macem. Iki bakal mbantu upaya pemulihan kita kanggo sektor kasebut lan nambah negara, "tambahnya. 

Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett negesake manawa "inisiatif iki ditujokake kanggo nyengkuyung para petugas pariwisata supaya milih vaksin kanthi sukarela, mula vaksinasi ora diwajibake. Vaksinasi para pekerja pariwisata minangka kunci kanggo pemulihan pariwisata kanthi lengkap. Dadi, aku dorong kabeh buruh pariwisata supaya divaksinasi kanggo melu njaga sektor pariwisata kita. ”

Dheweke negesake manawa cacat vaksinasi diatur kanggo Pegasus, Kingston, dina iki tanggal 30 Agustus 2021; Sandal Negril, Negril tanggal 2 September 2021, lan ing Moon Palace, Ochi Rios tanggal 3 September 2021. Blitz vaksinasi sing bakal dianakake ing Istana Bulan, khususe bakal target 1,000 wong pariwisata. 

Pasukan tugas kasebut kerja sama karo Kementerian Kesehatan lan Kesejahteraan, Menteri Pamaréntah Daerah lan Pembangunan Pedesaan, Organisasi Sektor Swasta Jamaika (PSOJ) lan macem-macem pemangku kepentingan pariwisata, ing sektor publik lan swasta, kanggo nglancarake lan nyepetake vaksinasi buruh pariwisata.

Virus vaksinasi dianakake kanthi kolaborasi karo Inisiatif Vaksin Sektor Swasta. Situs kanggo Montego Bay, Port Antonio lan Pantai Selatan bakal ditemtokake mengko.

Nanging, situs liyane sing diusulake kanggo kegiatan vaksinasi mbesuk kanggo sektor pariwisata kalebu: Taman Emansipasi, Kingston; Taman Pantai Harmony, Teluk Montego; Dermaga Kapal Pesiar Falmouth; Pantai Treasure, St. Elizabeth; lan Dermaga Kapal Pelayaran Port Antonio. 

Antarane wong sing ditargetake yaiku para pekerja ing hotel, vila lan omah-omah, atraksi, bandara, plancongan, pasar kerajinan uga operator transportasi darat.

Pasukan tugas, sing ditunjuk dening Menteri Bartlett awal wulan iki, dipimpin bareng karo Sekretaris Tetap Menteri Pariwisata, Jennifer Griffith, lan Presiden Asosiasi Hotel lan Turis (JHTA) Jamaica, Clifton Reader.

Anggota liyane kalebu Ketua Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), Ian Dear; Ketua Dana Peningkatan Pariwisata, Godrey Dyer; Ketua Dewan Pariwisata Jamaika, John Lynch; Direktur Pariwisata, Donovan White; Presiden lan CEO, Otoritas Pelabuhan Jamaika (PAJ), Profesor Gordon Shirley; Direktur Eksekutif Jamaica Vacations Limited (JAMVAC), Joy Roberts; Pemimpin Direktur Eksekutif, TPDCo, Stephen Edwards; Direktur Eksekutif Petualangan Chukka Karibia lan Ketua tim manajemen koridor sing tangguh COVID-19, John Byles; Ketua Eksekutif, Sandals Resorts International, Adam Stewart; Wakil Presiden Pertama Hotel dan Pariwisata Karibia (CHTA) lan mantan Presiden JHTA, Nicola Madden-Greig; Penasihat Senior lan Strategist ing Kementerian Pariwisata, Delano Seiveright; lan General Manager Deja Resorts, Robin Russell.  

Klompok kasebut bakal ditambahi kanggo nyakup perwakilan saka Kementerian Kesehatan lan Kesejahteraan, Menteri Pamaréntah Daerah lan Pembangunan Pedesaan, lan Pasukan Pertahanan Jamaika. Anggota gugus tugas, sing rapat dina iki, diarep-arep bisa rapat maneh ing minggu iki, kanggo ngatur pengaturan sing apik supaya target tenaga kerja pariwisata sing divaksinasi rampung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar