24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Metu saka South Lake Tahoe, sing dadi favorit para pengunjung

Kabeh kutha California dievakuasi ing tengah resor lan tornado sing kobong
Kabeh kutha California dievakuasi ing tengah resor lan tornado sing kobong
ditulis dening Harry Johnson

Geni ngrusak meh 500 struktur, cidera limang wong, lan ngobong luwih saka 177,000 hektar, miturut data saka Cal Fire.

Print Friendly, PDF & Email
  • Warga South Lake Tahoe kadhawuhan minggat wétan dina iki.
  • Petugas penegak ukum mbukak saben lawang kanggo mesthekake yen kabeh wis tundhuk.
  • Udakara 24,000 wong sing wis ninggalake omah ing dalan gedhe sing nyambungake South Lake Tahoe karo Sacramento.

Evakuasi ing lan sekitar Kutha Selatan Lake Tahoe sing misuwur ing Calfiornia teka nalika Layanan Hutan AS nutup kabeh 18 alas nasional ing California menyang publik ing tengah musim api sing wis dadi salah sawijining rekor paling ala.

Warga kutha resor populer ing California, South Lake Tahoe, ing tapel wates negara kasebut karo Nevada, diprentah menyang wétan dina iki, karo perwira polisi saben omah kanggo nggawe manawa kabeh wong tundhuk marang perintah evakuasi, amarga ana kebakaran sing lagi nyerang. .

Pesenan evakuasi wajib wis diterbitake ing kutha resort South Lake Tahoe, California minangka Fire Caldor - salah siji saka 20 kebakaran liar gedhe sing lagi wae kobongan ing Golden State - ditutup. Foto saka South Lake Tahoe nuduhake hawa asap, lan gambar saka resor Sierra-at-Tahoe 12 mil (19km) ing sisih kidul ditampilake petugas pemadam kebakaran, sing dibantu meriam salju resor, nyoba banget ngempet neraka kasebut.

Udakara 24,000 wong sing wis ninggalake omah ing dalan gedhe sing nyambungake South Lake Tahoe karo Sacramento. Geni ngrusak meh 500 struktur, cidera limang wong, lan ngobong luwih saka 177,000 hektar, miturut data saka Cal Fire.

Fire Caldor mung wis ana 14% ing dina Senen awan, lan petugas pemadam kebakaran ing Distrik Riverside lan San Diego, sisih kidul Los Angeles, ngalami kesulitan sing padha supaya Fire Chaparral bisa dikendhaleni. Cuplikan video sing dramatis sing dijupuk akhir minggu kasebut nuduhake helikopter mbuwang akeh tangki banyu menyang geni, sing dikepung dadi puting beliung.

Kebakaran liar minangka kedadeyan alami ing California, sanajan pejabat lan ilmuwan uga nyalahake perubahan iklim amarga ngluwihi mantra garing lan nambah keruwetan geni. Pejabat berwenang California uga disalahake sawetara ahli - lan mantan presiden Donald Trump - amarga manajemen alas sing ora apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar