24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Afghanistan Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

FAA nglarang kabeh maskapai AS saka mabur liwat Afghanistan

FAA nglarang kabeh maskapai AS saka mabur liwat Afghanistan
FAA nglarang kabeh maskapai AS saka mabur liwat Afghanistan
ditulis dening Harry Johnson

Sembarang operator pesawat sipil AS sing pengin mabur menyang / metu saka utawa liwat Afghanistan kudu nampa ijin sadurunge saka FAA.

Print Friendly, PDF & Email
  • FAA negesake manawa Bandara Kabul ora dikendhaleni sapa wae.
  • Kontrol lalu lintas udhara ora ditindakake ing Afghanistan.
  • Mung siji rute ing tapel wates wétan tetep mbukak.

Administrasi Penerbangan Federal AS (FAA) nerbitake sawijining pernyataan dina iki sing ngumumake manawa kabeh maskapai penerbangan sipil AS dilarang mabur liwat kabeh wilayah Afghanistan, kajaba siji rute sing tetep mbukak ing tapel wates wétan.

Operator sipil "bisa terus nggunakake siji rute jet kanthi dhuwur ing cedhak tapel wates sisih wétan kanggo overflights. Sembarang operator pesawat sipil AS sing pengin mabur menyang / metu saka utawa liwat Afghanistan kudu nampa ijin sadurunge saka FAA, "ujare pratelan kasebut.

Sadurunge, ing FAA nyatakake yen Bandara Kabul ora dikendhaleni sapa wae lan kontrol lalu lintas udhara ora ditindakake ing Afghanistan.

Dina Selasa, tentara Amerika Serikat mundur kabeh saka Afghanistan. Gerakan Taliban negesake manawa Afghanistan entuk kamardikan kanthi lengkap.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar