24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Kuliner Warta Breaking Hawaii HITA Industri Hospitality Hotel & Resor Kamaainas News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Turis lan warga kudu nuduhake bukti tes vax / negatif kanggo mlebu ing bisnis Oahu

Bukti dibutuhake kanggo ngetik restoran, bar, lan liya-liyane

Walikota Honolulu, Rick Blangiardi, ngumumake dina Senin, 30 Agustus 2021, sing diwiwiti tanggal 13 September 2021, kabeh pelanggan sing pengin mlebu ing perusahaan tartamtu ing Oahu kudu nuduhake bukti vaksinasi utawa bukti tes COVID-19 negatif sajrone 48 taun kepungkur. jam.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pesenan darurat Akses Aman Aman sing anyar iki kanggo nanggepi lonjakan kasus COVID-19 anyar sing kedadeyan wiwit ana varian Delta.
  2. Jumlah kasus sing saya gedhe iki nuntut panjaluk ing rumah sakit lan buruh ing Hawaii.
  3. Kasedhiya karo bukti vaksinasi utawa asil tes negatif, para pekerja ing bisnis kasebut uga kudu nuduhake kertu vax utawa asil tes.

iki pesenan darurat anyar bakal tetep ditrapake paling ora 60 dina. Negara lan kabupaten uga wis nyiyapake mandhat vaksin kanggo karyawan. Bocah-bocah ing umur 12 taun, sing ora layak vaksin, ora kalebu sarat.

Bisnis ing ngisor iki ngetrapake mandat anyar iki:

  • Restoran lan bar (pengecualian dikecualikake) - alkohol bakal mandheg disajikan jam 10 wengi
  • Pusat kebugaran lan pusat kebugaran, kalebu studio tari
  • Gerbang bowling, arcade, lan aula biliar
  • Bioskop
  • Museums
  • Pérangan njero kebon botani
  • Akuarium, atraksi urip segara
  • Zoos
  • Prahu rekreasi komersial
  • Kolam renang umum lan pribadi
  • Rentang njupuk / panahan
  • Objek wisata komersial liyane kayata go kart, golf mini
  • Perusahaan sing nawakake panganan lan / utawa ngombe kanggo konsumsi ing omah

Bukti vaksinasi sing bisa ditampa

Bukti vaksinasi lengkap tegese nduduhake manawa sampeyan wis ngrampungake regimen vaksinasi sing disetujoni dening Departemen Kesehatan Hawaii kanggo netepi kabeh syarat program Plancongan Aman Negara kanthi nyediakake:

  • salinan hard kertu vaksinasi sing disetujoni negara;
  • foto / salinan digital kertu vaksinasi sing disetujoni negara; utawa
  • aplikasi piranti digital / cerdas sing disetujoni Hawaii saka Hawaii sing negesake status vaksinasi lengkap (kalebu liwat program / aplikasi Plancongan Aman).

Sampeyan uga kudu nuduhake identifikasi kanthi informasi sing padha karo bukti vaksinasi.

"Vaksinasi lengkap" tegese 2 minggu wis kliwat sawise dosis kaping pindho ing seri vaksinasi COVID-19 rong dosis sing wis diidini kanggo nggunakake darurat utawa disetujoni dening Administrasi Pangan lan Obat AS. Utawa, 2 minggu kudu kliwat sawise vaksinasi siji dosis COVID-19 sing wis diidini kanggo nggunakake darurat utawa disetujoni dening Administrasi Pangan lan Obat-obatan AS, tanpa preduli manawa panguat vaksin COVID-19 wis ditampa.

yen ana wong sing ora gelem nuduhake bukti vaksinasi utawa bukti tes COVID-19 negatif ing sawijining perusahaan, ora bisa mlebu kajaba mung tujuan sing cepet lan winates (kayata nggunakake jedhing, njupuk panganan, mbayar tagihan, utawa ngganti kamar lemari). Nalika mlebu ing venue kanthi tujuan winates, individu kudu nganggo topeng rai.

Walikota Honolulu, Rick Blangiardi, ujar manawa bisnis sing dilindhungi program Safe Access Oahu bakal ngetrapake aturan anyar kasebut. Sing ora bisa ngadhepi denda utawa uga ditutup kanthi sementara. Restoran Oahu lan perusahaan liyane uga bakal tetep tundhuk watesan kapasitas saiki uga kanggo para turis lelungan menyang Hawaii.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar