24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Bathi hotel mundhak, nanging apa bakal tetep kaya ngono?

Bathi hotel mundhak, nanging apa bakal tetep kaya ngono?
Bathi hotel mundhak, nanging apa bakal tetep kaya ngono?
ditulis dening Harry Johnson

Industri hotel tetep rapuh, nyingkiri saben impedimen anyar sing diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email
  • Industri hotel AS terus ndeleng kenaikan bathi.
  • Ing Eropa, kinerja hotel terus dikepung ing ngisor.
  • Ing Asia, kinerja industri hotel China wis konsisten. 

Kinerja hotel global saya apik saben wulan. Iku warta apik. Keprigelan sing luwih penting yaiku yen bakal tetep kaya ngono. Industri hotel tetep rapuh, nyingkiri saben impedimen anyar sing diwiwiti.

Snag paling anyar yaiku varian Delta, sing nyebabake kasus COVID mundhak ing pirang-pirang wilayah lan mbuwang kunci ing rebound kanthi bertahap. Mung minggu iki, Uni Eropa nyaranake supaya wong Amerika dilarang lelungan sing ora penting menyang negara-negara anggotane sawise kenaikan kasus sing ana ing AS. Amarga AS tetep ora bisa diwatesi kanggo para pelancong Eropa.

Isih, industri hotel terus maju.

US Ngalih

Sanajan kabeh wilayah duwe sawetara wektu sadurunge ngetrapake angka pra-pandemi 2019, pangembangan saben wulan luwih apik. Ing USA terus ndeleng kenaikan bathi: RevPAR ing wulan Juli 2021 luwih saka $ 20 luwih dhuwur tinimbang wulan sadurunge lan saiki luwih saka 1,000% luwih dhuwur tinimbang ing wulan April 2020, kinerja kinerja hotel.

Pendhudhukan mundhak dadi 60% ing wulan kasebut, ngrewangi bathi bahan bakar ing total penghasilan hotel. Sementara, tenaga kerja terus dilacak, nanging amarga hotel, utamane ing pasar resor, mundhak akeh, gaji saiki saya mundhak. Coba Pantai Miami: Total gaji entuk $ 92 saben kamar sing kasedhiya ing Juli 2021, mung $ 18 saka level Juli 2019 lan 143% luwih dhuwur tinimbang ing wektu sing padha taun kepungkur.

Pendapatan sing luwih dhuwur mbantu nguntungake bathi operasi reged sing luwih apik, kanthi AS ngetokake $ 67 ing wulan kasebut, dipotong 18% ing wektu sing padha ing 2019.

Undhak-undhakan Tingkat Vax EU

Ing Eropa, ing EU tingkat vaksinasi luwih dhuwur tinimbang AS, kinerja hotel terus dikethok ing sisih ngisor. Nanging, bisa uga owah amarga sukses ngluncurake vaksin, sing nyebabake sentimen ing saindenging bawana saka para wisatawan lan investor.

Wétan Tengah Ora Enak

Sawise nyuda laba ing wulan Februari 2021 lan Juni 2021, GOPPAR mundhak ing wulan Juli, nganti $ 29, mung 11% saka level Juli 2019 lan luwih saka 1,900% luwih dhuwur tinimbang Juli 2020, nalika GOPPAR dadi negatif.

Tren penghasilan wis nggambarake kanthi cepet tren laba, produk manajemen biaya sing dikendhaleni, sing katon jumlah gaji moderat sawise lonjakan ing wulan Februari sing mbantu nyuda kelambatan bathi.

China Ngarah

Ing Asia, Chinakinerja wis konsisten. GOPPAR nembak munggah sawise jerone paling peteng ing wulan Februari. Saiki ing Juli 2021, GOPPAR $ 2 luwih dhuwur tinimbang ing Juli 2021, sawijining prestasi sing nggumunake lan bisa uga didorong amarga kasunyatane manawa kasus COVID ing negara kasebut mudhun nganti nol sawise kenaikan COVID.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar