24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Departemen Luar Negeri AS: Aja lelungan menyang Kanada

Departemen Luar Negeri AS: Aja lelungan menyang Kanada
Departemen Luar Negeri AS: Aja lelungan menyang Kanada
ditulis dening Harry Johnson

Penasihat perjalanan paling anyar sing diterbitake dening Departemen Luar Negeri AS, nganyarke Kanada dadi Level 3, sing ujar 'Coba maneh lelungan'.

Print Friendly, PDF & Email
  • Warga AS ngelingake supaya ora lelungan menyang Kanada.
  • Departemen Luar Negeri AS ngunggahake level saran perjalanan Kanada dadi 3.
  • Plancongan antarane AS lan Kanada ora disaranake amarga ngalami pandemi COVID-19

Departemen Luar Negeri Amerika Serikat wis nambah level tandha lelungan kanggo wong Amerika sing lelungan menyang Kanada, menehi saran marang kabeh warga AS supaya mikir maneh menyang negara kasebut ing tengah pandemi COVID-19.

Penasihat perjalanan paling anyar sing diterbitake dening Departemen Luar Negeri AS, nganyarke Kanada dadi Level 3, sing ujar 'Coba maneh lelungan'.

The Departemen Luar Negeri AS nerbitake sawijining pratelan sing ujar manawa wis ngategorikake maneh saran perjalanan saka Level 2 - "olahraga luwih ati-ati" - nganti Level 3 - "nimbang-nimbang lelungan maneh"- miturut saran saka CDC, amarga" tingkat COVID-19 sing dhuwur ing Kanada. "

Departemen Luar Negeri AS, uga Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS (CDC), uga ngelingake supaya ora lelungan menyang Swiss, ing antarane negara liya amarga ana akeh kasus infeksi COVID-19 sing anyar.

Sajrone pitung dina kepungkur, luwih saka 21,000 kasus COVID-19 anyar kacarita ing Kanada. Sanalika, luwih saka 900,000 kasus COVID-19 anyar kacathet minggu kepungkur ing AS, miturut Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Hmmm Kanthi apx 10% populasi AS, kita kurang luwih nggunakake aturan 10% kanggo akeh pamikir.
    Yen Kanada duwe 21,000 kasus Covid anyar, AS mesthine mung duwe 210,000 apx nanging ana 900,000.
    Muni kaya wong Kanada ora bisa lelungan menyang AS>