24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Kuliner budaya Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Key West mbatalake 2021 Parade Fantasi

Key West mbatalake 2021 Parade Fantasi
Key West mbatalake 2021 Parade Fantasi
ditulis dening Harry Johnson

Acara tandatangan kaya Headdress Ball lan Pet Masquerade isih direncanakake, lan bakal ana akeh pesta topeng individu lan favorit festival liyane sing bisa dinikmati.

Print Friendly, PDF & Email
  • Acara Key West sing populer dibatalake amarga pandemi COVID-19.
  • Akeh acara festival sing dijadwalake bakal dilanjutake karo protokol keamanan COVID-19.
  • Masquerade Populer saiki uga ditahan.

Pawai Fantasi Fest ikonik Key West lan pameran jalanan ing Duval Street ora bakal ditindakake taun iki, panitia festival masking lan kostum 10 dina diumumake dina Senin wengi, kanggo nglindhungi panyebaran COVID-19 lan varian sing beda.

Dheweke negesake festival 22-31 Oktober kanthi umum lan akeh acara sing dijadwalake bakal dilanjutake, nalika nyengkuyung para pamiarsa supaya tetep protokol proteksi COVID. 

"Fantasi Fest bakal katon beda taun iki, nanging ora dibatalake," ujare direktur festival Nadene Grossman Orr. "Acara tandatangan kaya Headdress Ball lan Pet Masquerade isih direncanakake, lan bakal ana akeh pesta topeng individu lan favorit festival liyane sing bisa dinikmati."

Grossman Orr ujar manawa Masquerade Maret sing misuwur, sing dijadwalake tanggal 29 Oktober, saiki ditahan.

Parade sorotan lan pameran jalanan biasane narik puluhan ewu wong Langkawipusat kutha sing bersejarah.

Penyelenggara Zombie Bike Ride lan kampanye penggalangan dana kanggo milih raja lan ratu festival mbatalake acara ing akhir minggu kepungkur, amarga kuatir karo COVID.

Fantasi Fest didegake ing taun 1979 lan wiwit saiki entuk penghargaan internasional amarga kontes, float parade mewah lan pesta kostum bertema.

Grossman Orr ujar manawa jadwal acara kasebut kudu dianyari ing dina-dina mbesuk lan njaluk supaya masarakat mriksa kanthi rutin.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar