24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor rapat News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

COVID-19 mateni lelungan bisnis Amerika

COVID-19 mateni lelungan bisnis Amerika
COVID-19 mateni lelungan bisnis Amerika
ditulis dening Harry Johnson

Sanajan ana plancongan ing plancongan nalika musim panas, survey anyar nyorot prospek surup kanggo lelungan bisnis lan acara, sing nyumbang luwih saka setengah saka penghasilan hotel lan ora diarepake bali menyang level pra-pandemi nganti taun 2024.

Print Friendly, PDF & Email
  • 67% pelancong bisnis AS ngrencanakake lelungan luwih sithik.
  • 52% pelancong bisnis AS kemungkinan bakal mbatalake rencana lelungan sing ana tanpa dijadwal maneh.
  • 60% pelancong bisnis AS ngrancang nundha rencana perjalanan sing ana.

Pelancong bisnis AS mbatalake rencana lelungan ing tengah kasus COVID-19, kanthi 67% rencana njupuk lelungan luwih sithik, 52% kemungkinan bakal mbatalake rencana lelungan sing ana tanpa dijadwal maneh, lan 60% rencana nundha rencana perjalanan sing ana, miturut nasional anyar. survey sing ditindakake atas jenenge American Hotel & Lodging Association (AHLA).

Sanajan ana plancongan ing plancongan musim panas, survey anyar nggambarake prospek sing surem lelungan bisnis lan acara, sing nyumbang luwih saka setengah saka penghasilan hotel lan ora samesthine bisa bali menyang level pra-pandemi nganti taun 2024.

Kurang saka lelungan bisnis lan acara kasebut nduwe pengaruh utama kanggo kerja uga langsung ing properti hotel, lan ing komunitas sing luwih jembar. Hotel samesthine bakal mungkasi taun 2021 mudhun meh 500,000 lapangan kerja dibandhingake karo taun 2019. Kanggo saben 10 wong sing langsung makarya ing properti hotel, hotel ndhukung tambahan 26 lapangan kerja ing komunitas kasebut, saka restoran lan ritel nganti perusahaan penyedia hotel - tegese tambahan meh 1.3 yuta Pakaryan sing didhukung hotel uga duwe resiko.

Survei kanggo 2,200 wong diwasa ditindakake tanggal 11-12 Agustus 2021. Saka cacah kasebut, 414 wong, utawa 18% responden, minangka turis bisnis - yaiku wong sing kerja ing proyek sing biasane kalebu lelungan sing ana gandhengane kerja utawa sing ngarepake kanggo lelungan kanggo bisnis paling ora sepisan antarane saiki lan pungkasan taun. Temuan utama ing antarane para pelaku bisnis kalebu ing ngisor iki:

  • 67% cenderung njupuk lelungan luwih sithik, dene 68% cenderung lelungan luwih cekak
  • 52% ujar manawa bakal mbatalake rencana lelungan sing wis ana lan ora rencana ngrancang maneh
  • 60% cenderung nundha rencana lelungan sing wis ana nganti mengko
  • 66% cenderung mung lelungan menyang papan sing bisa dituju
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar