24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Apa sing anyar ing Bahama ing wulan September

Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari
Bahama

Uwal menyang perairan pirus Bahama kanggo njelajah pamisahan pulo sing paling dhuwur lan gumun karo keajaiban alam ing sangisore permukaan. Kanthi plancongan plancongan-plancongan anyar, fasilitas sing direnovasi lan tawaran panas, para plancong sing pengin pesenan plancongan mbesuk bisa kanggo pengalaman sing ora bisa dilalekake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Dhaptar petualangan sing nyenengake ing Bahama wis diumumake, lan apik tenan.
  2. Bayangake ana ing kana nalika Tiger Woods bali menyang Albany kanggo Tantangan World Hero 2021.
  3. Utawa nyambut gawe maneh para nelayan ing Marine-Friendly Superyacht Marine-Friendly sing mbukak ing Walker's Cay. Nanging enteni, ana liyane…

NEWS

UNEXSO ngumumake Pengalaman Kapal Botol Kaca Anyar menyang Persimpangan Hiu - Pelancong sing paling seneng ngumbara lan nyenengake saiki bisa nikmati plancongan prau paling anyar saka Port Lucaya, ing Kapal Kaca Ngisor menyang Tur Persimpangan Hiu, kanthi telung titik mandheg kalebu "Shark Junction" sing misuwur ing saindenging jagad, papan kanggo puluhan Hiu Karang Karibia, hiu perawat lan pari pari gedhe.

Tiger Woods Bali menyang Albany kanggo Tantangan Pahlawan Dunia 2021 - Pegawe golf lan resor mewah mewah sing misuwur ing jagad, Tiger Woods, siyap-siyap dadi tuan rumah 2021 Tantangan World Hero ing Albany, Bahama wiwit dina Senen, 29 November - 5 Desember 2021, kanggo nyengkuyung pendhidhikan pemuda ing saindenging jagad. 

Marina sing Apik Superyacht sing Apik banget Dibukak ing Walker's Cay, Abacos Lor - Pamilik Carl lan Gigi Allen nampani para nelayan ing ibukutha prahu Bahama kanthi mbukak maneh  Walker's Cay. Marina sing mentas digedhekake bisa nampung superyachts lan ngrencanakake nambah fasilitas tambahan kalebu kolam renang, spa, lan bungalow.

Tropic Ocean Airways Meluncurake Layanan Airlift saka Great Harbor Cay - Wiwit tanggal 2 September, Tropic Ocean Airways nambahake pilihan penerbangan sing dijadwalake menyang Great Harbor Cay ing Kepulauan Berry. Floridians saiki bisa Book layanan tanpa stres saka Fort Lauderdale nganti Nassau, Bimini lan The Berry Islands.

Bahama Nominasi "Tujuan Kasino Paling apik ing Karibia 2021" - Kapuloan Bahama wis nominasi kanggo World Casino Anugrah. Wisatawan bisa milih kanthi gratis online saiki nganti 15 Oktober 2021.

PROMOSI LAN Nawaran

Kanggo dhaptar lengkap tawaran lan paket kanggo Bahama, bukak www.bahamas.com/deals-packages .

Entuk Minuman lan Tetep Kasedhiya ing Margaritaville Beach Resort - Nalika nginep ing 14 dina utawa luwih Resor Pantai Margaritaville, tamu nampa rega khusus nganti 40% saka tarif biasa. Jendhela lelungan saiki nganti tanggal 31 Desember 2021.

Kredit Fee $ 150 kanggo Pelancong Out Island - Pilot pribadi nampa kredit ragad $ 150 kanggo nginep hotel rong wengi sadurunge wis dipesen ing peserta sing melu Kepulauan Bahama Out Properti anggota Papan Promosi sadurunge tanggal 31 Oktober 2021.

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kapuloan Bahama duwe kegiyatan mancing, nyilem, prahu, birding, lan kegiyatan ing saindenging jagad, ewonan mil saka banyu lan pantai sing paling spektakuler ing bumi sing nunggu kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau kudu nawakake ing www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar