Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kir anyar sing angel kanggo kedatangan internasional Bandara Prague

Kir anyar sing angel kanggo kedatangan internasional Bandara Prague
Kir anyar sing angel kanggo kedatangan internasional Bandara Prague
ditulis dening Harry Johnson

Nganti ora diwartakake maneh, pangowahan sing ditindakake ing terminal Bandara Prague bakal mengaruhi para turis uga warga Republik Ceko lan negara-negara Uni Eropa + sing bali menyang Republik Ceko.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bandara Prague kanggo nguatake cek penumpang nalika teka.
  • Bandara Prague bakal nguatake kontrol kahanan sing saiki valid kanggo mlebu ing negara kasebut.
  • Wiwit tanggal 1 September 2021, prosedur rawuh kanggo kabeh penumpang sing mabur menyang Bandara Prague bakal diatur.

Minangka langkah proteksi anyar sing ditindakake Menteri Kesehatan Republik Ceko, Bandara Prague, Polisi Luar Negeri Republik Ceko lan Administrasi Pabean Republik Ceko bakal nguatake kontrol kondhisi sing saiki valid kanggo mlebu negara kasebut.

Bareng, pihak-pihak kasebut nanggepi lalu lintas sing saya suwe saya gedhe Bandara Prague lan kamungkinan kanggo ngunjungi negara kasebut kanggo kegiyatan turis dening wong manca.

Wiwit tanggal 1 September 2021, prosedur rawuh kanggo kabeh penumpang sing mabur Bandara Václav Havel Prague bakal diatur. Nganti saiki, pangowahan sing ditindakake ing terminal Bandara Prague bakal mengaruhi para turis uga warga Czech Republic lan negara-negara UE + sing bali menyang Republik Ceko.

Bandara kasebut terus nyengkuyung para penumpang supaya mriksa maneh peraturan sing wis ditrapake sadurunge. Sadurunge budhal menyang Prague, mesthine kudu nyiapake, lan nyithak, kabeh dokumen, formulir kedatangan lan konfirmasi non-infeksi, yen dibutuhake.

"Kita mengkoordinasi model anyar karo perwakilan Menteri Kesehatan lan pasukan keamanan liyane sing ana ing bandara. Kita uga nambah kapasitas personel lan nguatake peralatan teknis kanggo nyepetake kabeh proses check-in nalika teka. Penumpang bisa uga nyepetake cek kedatangan Czech, kanthi mriksa kahanan saiki lan nyiapake kabeh dokumen sadurunge, ”ujare Jiří Kraus, Wakil Ketua Dewan Direksi Bandara Prague.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar