24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Boeing ngumumake perubahan kanggo Direksi

Boeing ngumumake perubahan kanggo Direksi
Boeing ngumumake perubahan kanggo Direksi
ditulis dening Harry Johnson

Boeing milih David L. Joyce dadi Direksi; Laksamana Edmund P. Giambastiani Jr. mundur saka Dewan.

Print Friendly, PDF & Email
  • David L. Joyce milih dadi Direksi Boeing.
  • Laksamana Edmund P. Giambastiani Jr. pensiun saka Direksi Boeing.
  • Pangowahan kanggo Direksi Boeing bakal ditrapake langsung.

Dewan direksi Perusahaan Boeing dina iki ngumumake manawa David L. Joyce wis dipilih dadi anggota dewan, sing bakal efektif. Dheweke bakal dadi komite Keamanan lan Kompensasi Aerospace. Dewan Boeing dina iki uga ngumumake manawa Laksamana Edmund P. Giambastiani Jr. wis ngandhani perusahaan manawa dheweke bakal pensiun saka dewan kasebut ing pungkasan taun 2021.

David L. Joyce milih dadi Direksi Boeing

Eksekutif aerospace sing wis sukses, Joyce, 64, pensiunan saka Listrik Umum (GE) minangka wakil ketua ing taun 2020, ing kana uga dadi presiden lan CEO GE Aviation saka 2008 nganti 2020. Sajrone pimpinan 12 divisi GE paling gedhe, Joyce uga dhukungan pelanggan lan produk kanggo luwih saka 19,000 mesin global lan 500 pelanggan maskapai lan ngawasi implementasi sistem manajemen keamanan terkemuka ing industri ing GE Aviation.

Veteran GE 40 taun, Joyce gabung Penerbangan ing taun 1980 dadi insinyur produk lan ngentekake 15 taun ngrancang lan ngembangake mesin komersial lan militer GE, sadurunge njabat ing macem-macem posisi kepemimpinan ing GE Aviation, kalebu wakil presiden lan manajer umum Mesin Komersial. Joyce pikantuk gelar Sarjana Sains lan gelar master ing teknik mesin saka Universitas Negeri Michigan lan gelar master ing bidang bisnis saka Xavier University. 

"David Joyce minangka pimpinan industri aerospace sing misuwur sing nggawa cathetan trek kepemimpinan keamanan, keahlian teknik lan keunggulan operasional menyang dewan," ujare Boeing Ketua Larry Kellner. "Dheweke bakal menehi saran lan pandhuan sing penting adhedhasar pengalaman sing penting."

Joyce minangka anggota Akademi Teknik Nasional, lan minangka panampa Penghargaan Pimpinan Industri Forbesal Industri Asosiasi Pertahanan Nasional lan Medali Masyarakat Bahan Amerika kanggo Maju Riset. Wiwit taun 2010, dheweke dadi anggota Dewan Pengawas Universitas Xavier.

"Boeing bakal entuk bathi saka pengalaman penerbangan jero David Joyce lan hubungan industri sing jembar, "ujare David Calhoun, presiden lan CEO Boeing, lan anggota dewan direksi. "Pengalaman David kanggo ngowahi bisnis lan fokus ing kualitas lan keamanan ing industri aerospace bakal luwih nguatake dewan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Pak Joyce minangka pilihan apik saka kepemimpinan Boeing. Pendhidhikan lan pengalamane bakal ndadekake dheweke bisa menehi keputusan strategis lan taktik Boeing. Aku muji Boeing kanggo pilihan iki, ora beda karo pilihan anggota Dewan sing digawe mung kanggo tumindak afirmatif. Kinerja perusahaan Amerika penting kanggo njaga ekonomi lan keamanan nasional.