24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality India Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Penerbangan internasional India: suspensi diperpanjang ngrusak

Penerbangan internasional India
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Presiden Asosiasi Operator Tur India (IATO), Pak Rajiv Mehra, nguciwani rasa kecewa banget marang keputusan sing dijupuk dening Menteri Penerbangan Sipil / DGCA India kanggo ngluwihi penundaan penerbangan internasional nganti 30 September 2021, lan visa e-Turis.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Presiden IATO njaluk manawa wis wayahe pamrentah melu-melu lan mbantu industri pariwisata lan pariwisata.
  2. Pak Mehra wis sawetara suwe meksa mbukak visa e-Turis.
  3. Kajaba iku, asosiasi kabeh ana ing balik penerbangan internasional lan wis negesake babagan carane bisa ngrampungake.

Dheweke ujar manawa anggota IATO banget nandhang sungkowo lan ora sedhih amarga keputusan iki dijupuk dening pamrentah. Pak Mehra ujar: "Wayahe pamrentah mbantu industri pariwisata kanthi nguripake pariwisata mlebu menyang India," negesake panjaluk ing ngisor iki sing wis diwenehake marang pamrentah.

Pak Rajiv Mehra, Presiden, IATO

- Kanggo mbukak e-Wisatawan Visa kanggo kabeh turis asing sing wis divaksinasi lan pengin teka menyang India. Ayo turis asing milih arep lelungan menyang India utawa ora. Kita ora kudu matesi dheweke menyang India, nalika negara liya mbukak turis kanggo para turis.

- Kajaba iku, operasi penerbangan internasional normal kudu dilanjutake, lan supaya maskapai milih arep operasi apa ora, yen ana faktor kendala. Nanging pamrentah kudu ngidini nerusake penerbangan maneh.

Kabeh sektor liyane urip maneh bisnis kanthi dhukungan saka Pamrentah India, lan mung industri lelungan lan pariwisata sing wis berjuang supaya bisa urip sajrone 18 wulan kepungkur tanpa babar pisan. Presiden IATO njaluk supaya pamrentah kudu ndhukung industri pariwisata, utamane operator tur mlebu sing wis duwe bisnis nol wiwit Maret 2020.

Sawetara dina kepungkur, Pak Mehra, melu ing rapat sing ditimbali dening Menteri Perdagangan lan Industri Union, Shri Piyush Goyal, kanggo njaluk masukan saka para eksportir babagan langkah-langkah sing dibutuhake kanggo njaluk dhawuhe Perdana Menteri kanggo nambah ekspor

Ing rapat kasebut, Pak Mehra nyaranake langkah sing padha kanggo ngidini visa e-turis lan nerusake operasi penerbangan internasional sing normal. Dheweke uga nerangake karo Menteri babagan kahanan finansial sing ora aman sing ditindakake operator tur sajrone pandemi lan kepiye mbebasake SEIS (Ekspor Layanan saka Skema India) sing wis suwe banget kanggo taun finansial 2019-20 penting banget kanggo kaslametane.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar