24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Maskapai Eropa ngupayakake musim salju sing angel

Maskapai Eropa ngupayakake musim salju sing angel
Maskapai Eropa ngupayakake musim salju sing angel
ditulis dening Harry Johnson

Sajrone tradhisional sing dadi offseason ing Eropa, pandemi iki biasane nggawe kahanan operasi dadi angel.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kanthi penghasilan isih ditekan, maskapai duwe musim salju sing angel sadurunge.
  • Varian COVID-19 anyar bisa uga nyuda kekarepane para lelungan kanggo mabur.
  • Biaya tenaga kerja bakal munggah lan keputusan finansial sing angel kudu digawe.

Maskapai Eropa dijadwalake ngadhepi musim salju sing angel amarga pandemi lan kapercayan lelungan sing isih bisa ditindhes. Tarif sing murah bakal dadi kunci stimulasi permintaan amarga larangan lelungan bisa uga diterusake.

Kanthi penghasilan isih ditekan, maskapai bakal duwe musim salju sing angel ing ngarep. Sajrone apa sing umume offseason ing Eropah, pandemi iki biasane nggawe kahanan operasi dadi angel.

Sanajan panjaluk wiwit bali musim panas iki, musim salju bisa uga crita beda. Kasus COVID-19 bisa uga tuwuh, lan varian liyane bisa tuwuh, nyuda kekarepane para lelungan kanggo mabur. Kanthi akeh pamrentah sing mungkasi dhukungan, kalebu UK, biaya tenaga kerja mesthi bakal mundhak, lan keputusan finansial sing angel kudu digawe. Keseimbangan sing alus kudu ditindakake ing antarane tujuan sing akeh lan supaya biaya operasional bisa dikendhaleni. Maskapai kudu lincah supaya bisa urip.

Penumpang bisa uga terus nundha rencana plancongan ing musim salju iki amarga durung mesthi. Sanajan peluncuran vaksin Eropa wis apik, varian Delta dadi perhatian. Amarga sawetara negara ngupayakake ngemot virus kasebut, watesan perjalanan tetep bakal tetep. Plancongan plancongan bakal tetep rumit kanthi watesan sing saya owah kayata syarat tes COVID-19 negatif kanggo mlebu ing pirang-pirang wilayah. Salajengipun, watesan lelungan minangka pancegahan paling gedhe nomer loro kanggo lelungan, kanthi 55% responden ing jajak pendapat industri paling anyar nyatakake alasan iki supaya ora lelungan. Jaringan rute kudu fokus ing tujuan sing winates watesan lan pendekatan sing lincah / responsif kudu ditindakake.

Persaingan ing antarane maskapai ing Eropa pancen pra-COVID lan rega asring dadi faktor penentu para pelancong nalika milih maskapai. Kanthi kahanan sing durung mesthi dikarepake ing musim salju iki, pesenan sing nyengkuyung bakal dadi target utama.

Mudhunake tarif kanggo ngrangsang permintaan bakal dadi taktik sing digunakake ing musim salju iki kanggo ngisi kursi. Iki bisa narik 57% responden Eropa sing menehi rega minangka faktor sing paling penting nalika milih merek maskapai, miturut poling. Rega bakal dadi penting banget kanggo nyengkuyung lelungan ing maskapai penerbangan interim lan murah bisa uga dadi maskapai dominan ing musim salju iki. Kanthi para pelancong terus lelungan nyedhaki omah, jaringan operator Eropa sing jembar kasebut kudu nguntungake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar