24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Kuliner budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Tujuan plancongan paling gedhe lan paling murah ing AS

Tujuan plancongan paling gedhe lan paling murah ing AS
Tujuan plancongan paling gedhe lan paling murah ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi watesan perjalanan isih tetep, luwih akeh wong Amerika tinimbang milih plancongan cedhak omah.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sinau nyawang kutha-kutha AS paling gedhe kanggo nemokake tujuan lelungan paling murah lan paling murah.
  • Kota Oklahoma minangka tujuan sing paling terjangkau kanggo istirahat kutha AS.
  • New York City minangka tujuan plancongan AS sing paling larang.

Kanthi watesan lelungan sing tegese luwih akeh wong Amerika tinimbang milih plancongan cedhak omah, para ahli plancongan ngumumake tujuan plancongan AS sing paling terjangkau lan paling larang kanggo menehi inspirasi ing perjalanan sabanjure! 

Panliten kasebut nyinaoni kutha-kutha paling gedhe ing negara kasebut kanggo nemokake kutha sing paling terjangkau, adhedhasar faktor kayata panganan lan omben-omben, biaya hotel lan transportasi. 

10 tujuan paling terjangkau ing AS 

UrutanCityBeeranggurDhahar restoranTaksi (ongkos 1km)Tiket transportasi lokal siji arahRega hotel wengi (akhir minggu)Skor keterampilan plancongan / 10
1Oklahoma City, Oklahoma$ 3.00$ 12.00$ 11.50$ 1.65$ 2.00$ 1068.58
2Indianapolis, Indiana$ 3.50$ 10.97$ 15.00$ 1.24$ 1.75$ 1798.00
3Tucson, Arizona$ 4.00$ 12.00$ 14.00$ 1.37$ 1.75$ 1347.96
4Memphis, Tennessee$ 4.50$ 10.00$ 15.00$ 1.49$ 1.75$ 1727.87
5San Antonio, Texas$ 3.60$ 12.00$ 15.00$ 1.52$ 1.50$ 1617.77
6Houston, Texas$ 5.00$ 12.00$ 15.00$ 1.44$ 1.25$ 1367.73
7Fort Worth, Texas$ 3.00$ 12.00$ 15.00$ 1.12$ 2.50$ 1457.70
8Louisville, Kentucky$ 5.50$ 10.00$ 15.00$ 1.43$ 1.75$ 1627.67
9Orlando, Floria$ 4.00$ 11.00$ 15.00$ 1.49$ 2.00$ 1607.65
10Raleigh, North Carolina$ 5.00$ 12.50$ 15.00$ 1.40$ 1.25$ 1347.62

Panliten kasebut nemokake Kota Oklahoma dadi tujuan sing paling terjangkau US kutha ngilangi. Kutha iki paling murah kanggo setengah faktor sing dianalisis, regane mung $ 3 kanggo bir, $ 11.50 kanggo mangan ing restoran, lan $ 106 sewengi ing hotel! Yen sampeyan kepincut karo Old West, mula Kota Oklahoma iku kudu dikunjungi, ing endi sampeyan bisa ngunjungi Museum Cowboy Nasional & Warisan Barat, coba golek romping lan angon sapi lan nunggang jaran ing peternakan, utawa njupuk rodeo!

Indianapolis minangka kutha liya sing bisa dibayangke, dadi rangking nomer loro. Transportasi murah banget, kanthi tiket siji arah transportasi lokal sing regane mung $ 1.75, lan tarif taksi 1km regane $ 1.24. Diikuti dening Tuscon, pilihan sing populer kanggo wong-wong sing pengin ngunjungi Taman Nasional Saguaro lan salah sawijining kutha paling murah sing bisa dikunjungi! 

5 tujuan paling larang ing AS 

UrutanCityBeeranggurDhahar restoranTaksi (ongkos 1km)Tiket transportasi lokal siji arahRega hotel wengi (akhir minggu)Skor keterampilan plancongan / 10
1Kutha New York, New York$ 7.81$ 15.00$ 20.00$ 1.86$ 2.75$ 3092.56
2San Francisco, California$ 7.50$ 15.00$ 20.00$ 1.86$ 3.00$ 2313.07
3Boston, Massachusettsussetts$ 7.00$ 15.00$ 20.00$ 1.86$ 2.63$ 2733.16
4Brooklyn, New York$ 7.00$ 15.00$ 17.00$ 1.55$ 2.75$ 2803.76
5Philadelphia, Pennsylvania$ 5.00$ 15.00$ 15.00$ 3.42$ 2.50$ 2443.94

Minangka salah sawijining tujuan wisata paling populer, ora mung ing AS nanging ing saindenging jagad, ora bakal kaget yen ndeleng New York City uga minangka tujuan plancongan AS sing paling larang, dene tangga teparo Brooklyn ana ing posisi 4. NYC minangka kutha paling larang sajrone papat enem metrik sing dideleng: bir ($ 7.81), botol anggur ($ 15), panganan restoran ($ 20), lan hotel tetep ($ 309 saben wengi).

Kutha liyane sing misuwur banget njupuk nomer loro, kanthi San Francisco cocog karo New York nalika nerangake sawetara rega lan ora kalah karo sebilangane liyane. Uga dadi tujuan sing populer amarga landmark lan arsitektur, kutha iki uga dadi salah sawijining penghasilan paling dhuwur ing AS, sing uga ndadekake para pengunjung entuk rega.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar