24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Warta Breaking Portugal Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Portugal tetep mbukak kanggo para pelancong AS sanajan ana saran saka Uni Eropa

Portugal tetep mbukak kanggo para pelancong AS sanajan ana saran saka Uni Eropa
Portugal tetep mbukak kanggo para pelancong AS sanajan ana saran saka Uni Eropa
ditulis dening Harry Johnson

Portugal negesake manawa lelungan sing diskriminasi, ora penting isih diidini, yen para pengunjung duwe asil tes COVID-19 negatif nalika mlebu lan mlebu ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • UE ngilangi Amerika Serikat saka dhaptar negara-negara sing ijo.
  • Portugal isih bakal nyambut tamu ing AS, tanpa dipikirake tumindak EU.
  • Syarat lelungan kanggo daratan Portugal lan pulau beda.

Portugal bakal tetep mbukak kanggo para pelancong saka Amerika Serikat sanajan ana woro-woro saka Uni-Eropa minggu iki, Amerika Serikat bakal dicopot saka rangking dhaptar negara-negara ijo amarga nomer COVID-19 mundhak kanthi varian Delta. 

Portugal negesake manawa lelungan sing diskriminasi, ora penting isih diidini, yen para pengunjung duwe asil tes COVID-19 negatif nalika mlebu lan mlebu ing negara kasebut.

Syarat kanggo daratan Portugal lan pulau-pulau beda. Rincian tekan kanggo saben ing ngisor iki:

Watesan kanggo MAINLAND PORTUGAL (bandara Porto, Lisbon, Faro)

Kanthi watesan saiki, maskapai lan jalur pelayaran saiki ngidini para penumpang bisa mlebu penerbangan kanthi tujuan utawa singgah ing daratan Portugal sawise diwenehi pesawat:

  • NAAT - Tes Amplifikasi Asam Nuklir (RT-PCR, DEKAT, TMA, LAMP, HDA, CRISPR, SDA, lsp), ditindakake 72 jam sadurunge mlebu

UTAWA tes antigen (TRAg) nindakake 48 jam sadurunge mlebu lan disetujoni Direktorat Jenderal Komisi Eropa Kanggo Kesehatan lan Panganan Kesehatan

Pengecualian: Bocah-bocah ing umur 12 taun

  • Lengkapake Kartu Penemu Penumpang kanthi online kanggo saben penumpang nganti 48 jam sadurunge lelungan

Pelancong uga kudu menehi dokumentasi ing ndhuwur menyang Petugas Border nalika teka lan ora dibutuhake tes utawa karantina liyane.

Watesan kanggo THE AZORES (bandara Ponta Delgada lan Terceira)

Kanggo lelungan menyang Azores, wajib diwenehi:

  • Tes RT-PCR - 72 jam sadurunge mlebu

OR

  • Proklamasi Kekebalan (kanggo sing wis COVID-19, kayata)
  • Penumpang bisa nindakake tes gratis nalika teka lan ngenteni asil isolasi prophylactic (asil kasedhiya antara 12 nganti 24 jam)

Pengecualian: Bocah-bocah umur 12 taun

  • Yen tetep luwih saka pitung dina, dina kaping 6 wiwit tanggal tes CoVid 19 kaping pisanan, penumpang kudu ngubungi layanan kesehatan Azores kanggo gawe jadwal lan nindakake tes kaping pindho
  • Kabeh penumpang kudu ngisi kuesioner
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar