24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Watesan nyuda ing Bangkok amarga angka COVID ambruk 30%

Watesan nyuda ing Bangkok amarga angka COVID ambruk 30%
Watesan nyuda ing Bangkok amarga angka COVID ambruk 30%

Para pelanggan saiki ora prelu divaksinasi lan / utawa ngliwati tes COVID-19 kanggo mangan ing restoran lan restoran ing zona abang-peteng.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bangkok ngilangi watesan COVID-19 amarga sawetara infeksi anyar mudhun.
  • Pelayan restoran ora perlu divaksinasi maneh kanggo mangan.
  • Jam 9 sore nganti jam 4 esuk, tetep bakal tetep ing papan kasebut.

Kanthi infeksi anyar ambruk 30% ing 2 minggu kepungkur, Menteri Kesehatan Umum lan pemangku kepentingan liyane dijaluk dening PM PM Jenderal Thailand Prayuth Chan-ocha supaya nggawe langkah-langkah kanggo nemtokake pengaruh sing ditrapake kanggo sawetara infeksi.

Para pelanggan saiki ora kudu divaksinasi lengkap lan / utawa ngliwati tes COVID-19 kanggo mangan ing restoran lan restoran ing zona abang-peteng, miturut wara-wara paling anyar ing Royal Gazette Thailand, kacarita Bangkok Post.

Pengumuman kasebut bertentangan karo laporan sadurunge sing ujar manawa restoran sing pengin mbukak maneh diwajibake mbatesi layanan restoran kanggo pelanggan sing divaksinasi lan / utawa sing wis lulus tes COVID-19 nganggo kit tes antigen sadurunge mlebu.

Bebarengan karo nyuda curv COVID-19 liyane sing disengkuyung dening Pusat Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA), restoran lan sawetara bisnis liyane bakal siyap dibukak, nanging kurfew 9 pm-4am isih tetep, nalika kabeh karyawan dijaluk kerja saka omah nganti 14 September.

Rapat umum ora luwih saka 25 wong bakal diidini maneh ing zona abang-abang, sanajan idin saka pihak berwenang.

In Bangkok, sekolah bakal diidini nerusake instruksi saka wong, yen wis memenuhi syarat sing ditemtokake dening Menteri Pendidikan lan Kementerian Pendidikan Tinggi, Ilmu Pengetahuan, Riset lan Inovasi.

Mulai dina iki, salon kecantikan lan tukang cukur uga bakal dibuka maneh, sanajan ora diidini mlaku-mlaku. Karo spa lan panti pijet mung bisa menehi pijet sikil.

Kajaba iku, lelungan antar propinsi saka zona abang-abang ora bakal diwatesi maneh. Maskapai penerbangan uga bakal diijini nerusake layanan penumpang, angger kursi diwatesi nganti kapasitas 75%, ujare Dr Taweesilp.

Pisah, ing Kantor Keamanan Kesehatan Nasional (NHSO) ngundang karyawan sektor perhotelan kanggo njupuk tes COVID-19 gratis antarane 31 Agustus nganti 3 September ing kompleks pamrentah gedhe ing Bangkok sing bisa ngolah 1,500 wong saben dina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Ninggalake Komentar