24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Panjaluk lelungan bali nanging isih luwih murah tinimbang level pra-COVID

Panjaluk lelungan bali nanging isih luwih murah tinimbang level pra-COVID
Panjaluk lelungan bali nanging isih luwih murah tinimbang level pra-COVID
ditulis dening Harry Johnson

Pamulihan lelungan internasional butuh pamrentah kanggo mulihake kebebasan lelungan - paling ora, plancong sing divaksinasi ora kudu diwatesi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Permintaan lelungan udara internasional lan domestik nuduhake momentum sing signifikan ing Juli 2021.
  • Watesan lelungan sing dileksanakake pemerintah terus nundha pemulihan ing pasar internasional.
  • Total panjaluk domestik mudhun 15.6% tinimbang level pra-krisis.

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake manawa permintaan lelungan udara internasional lan domestik nuduhake momentum sing signifikan ing wulan Juli 2021 dibandhingake wulan Juni, nanging panjaluk tetep adoh sangisore level pra-COVID-19-pandemi. Watesan lelungan sing dileksanakake pemerintah terus nundha pemulihan ing pasar internasional. 

Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA

Amarga bandhingane antarane asil 2021 lan 2020 saben wulan kleru dening pengaruh COVID-19 sing luar biasa, kajaba kabeh nyathet kabeh perbandingan nganti Juli 2019, sing ngetutake pola panjaluk normal.

  • Total panjaluk lelungan udhara ing Juli 2021 (diukur ing kilometer penumpang utawa RPK penghasilan) mudhun 53.1% dibandhingake Juli 2019. Iki minangka asil dandan sing signifikan wiwit wulan Juni nalika panjaluk 60% luwih murah tinimbang level Juni 2019.  
  • Permintaan penumpang internasional ing wulan Juli 73.6% ing ngisor Juli 2019, luwih apik nyuda 80.9% sing kacathet ing wulan Juni 2021 mungsuh rong taun kepungkur. Kabeh wilayah nuduhake asil dandan lan maskapai penerbangan Amerika Utara nyuda penurunan paling cilik ing RPK internasional (data lalu lintas Juli saka Afrika ora kasedhiya).  
  • Total panjaluk domestik mudhun 15.6% dibanding level pra-krisis (Juli 2019), dibandhingake karo penurunan 22.1% sing kacathet ing wulan Juni wulan Juni 2019. Rusia ngasilake asil paling apik sajrone wulan liyane, kanthi RPK nganti 28.9% lan Juli 2019. 

"Asil Juli nggambarake semangat masarakat lelungan nalika musim panas Hemisfer Lor. Lalu lintas domestik bali menyang 85% level pra-krisis, nanging permintaan internasional mung pulih luwih saka seprapat volume 2019. Masalahe yaiku langkah kontrol wates. Keputusan pamrentah ora didhukung dening data, utamane babagan khasiat vaksin. Wong plancong ing papan sing bisa, lan utamane ana ing pasar domestik. Pamulihan lelungan internasional butuh pamrentah supaya bisa mulihake kamardikan. Paling ora, wisatawan sing divaksinasi ora kudu nemoni larangan. Iki bakal mbantu banget nyambungake jagad lan urip maneh sektor pariwisata lan pariwisata, "jarene Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar