24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Pos Tamu

Apa MVP lan Cara Aplikasi ing Desain Hardware

ditulis dening editor

Sampeyan bisa ngerti babagan MVP - Produk Minimal Minimal - lan sampeyan bisa uga nggandhengake karo piranti lunak. Nyatane, konsep iki uga ditrapake kanggo hardware. Ing artikel iki, sampeyan bakal sinau babagan MVP lan nemokake carane sampeyan bisa nggunakake kanthi nyata ing desain produk elektronik.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Siji bisa nyuda biaya lan wektu kanggo ngrancang lan nggawe produk kanthi fitur minimal.
  2. Nggunakake prinsip MVP bakal entuk informasi luwih lengkap babagan pilihan pelanggan.
  3. MVP minangka produk sing digawe kanthi gaweyan minimal.

Jelas manawa desain lan manufaktur produk, piranti lunak utawa piranti lunak, mbutuhake gaweyan lan biaya. Yen produk anyar utawa sampeyan ora yakin babagan pemahaman pelanggan, sampeyan bisa nyuda biaya lan wektu kanggo ngrancang lan nggawe produk kanthi fitur minimal. Lumrahe, nggawe produk sampeyan mung bisa nganggep apa sing dikarepake pelanggan lan pengin mbayar. Amarga alasan iki, sampeyan bisa nggunakake prinsip MVP lan entuk informasi luwih lengkap babagan pilihan pelanggan. Kanthi mangkono, sampeyan bakal nglumpukake saran saka pelanggan awal. Iki ngidini sampeyan nggawe produk mbesuk gumantung karo sikap pelanggan. Dadi, MVP minangka produk sing digawe kanthi gaweyan minimal. 

Kepiye cara nggunakake MVP ing hardware?

Intine, panggunaan konsep iki ora beda karo desain perangkat keras. Pisanan, sampeyan kudu nemtokake macem-macem fitur sing optimal kanggo produk sampeyan. Elinga yen saben fitur bakal nambah kerumitan produk sampeyan, lan akibate, biaya lan upaya kanggo desain. Supaya ora nambah fitur sing akeh, pilih wae. Kanggo titik wiwitan, sampeyan bisa ndhaptar kabeh fitur potensial kanggo produk sampeyan, menehi peringkat kanthi kompleksitas lan biaya lan prioritasake ngelingi kabutuhan pelanggan sing dianggep. 

Sabanjure, nemtokake biaya lan wektu kanggo pangembangan saben fitur lan, pungkasane, biaya produk sampeyan. Temokake keseimbangan antara biaya produksi lan rega produk. Disaranake fokus ing fitur sing sampeyan yakin bakal nambah wates bathi paling dhuwur ing produk sampeyan. 

Sawise menehi peringkat fitur, uwalake sing rumit lan larang saka ndhuwur dhaptar. Fitur rumit lan larang regane ora bisa dirancang ing babagan MVP. Nanging, identifikasi fitur hemat biaya kanthi prioritas pelanggan sing dhuwur. MVP kudu kalebu fitur sing gampang lan murah. 

Sabanjure, entuk produk sing paling sithik ing pasar paling cepet. Gagasan dhasar MVP ora mung biaya minimal nanging uga wektu minimal sing digunakake kanggo desain produk awal. Dadi, ngirit wektu sampeyan lan nerusake sinau kabutuhan pelanggan. Sampeyan bisa nglumpukake umpan balik saka pelanggan liwat data sales lan macem-macem sales. Data iki bakal digunakake kanggo versi produk mbesuk sing bakal memenuhi panjaluk pelanggan. Sanalika, nggunakake tanggapan sampeyan bisa mutusake nggawe produk sing beda. Elinga yen sawetara fitur MVP sing ora perlu bakal dikecualekake saka versi produk anyar.

Dadi, MVP ngidini nglampahi wektu lan biaya luwih sithik kanggo desain produk, nglumpukake umpan balik saka pelanggan nyata lan nyetel produk sampeyan menyang umpan balik. Wacan Artikel liyane ing desain elektronik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar