24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Check-in seluler bali karo penerbangan Lufthansa

Check-in seluler bali karo penerbangan Lufthansa
Check-in seluler bali karo penerbangan Lufthansa
ditulis dening Harry Johnson

Sajrone check-in seluler, kode QR saka sertifikat kertas saiki bisa dipindai lan banjur dicenthang kanthi cepet lan gampang.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lufthansa ngasilake check-in seluler menyang penerbangan saka wilayah sing ora beresiko.
  • Pelancong maneh bisa menehi pass boarding ditanggepi langsung ing smartphone.
  • Kanthi kertu asrama digital, ora ana dokumen tambahan ing meja check-in.

Lufthansa saiki nawakake proses check-in kanggo para penumpang. Ing kabeh penerbangan mingguan 2000 saka wilayah sing ora beresiko ing wilayah Schengen (umpamane saka Spanyol, Italia utawa Swedia, umpamane) menyang Jerman, para turis bisa menehi pass boarding langsung diterbitake langsung ing smartphone nalika mriksa.

Iki bisa digawe kanthi verifikasi otomatis lan digital saka sertifikat vaksinasi Uni Eropa, sing mbuktekake nglindhungi vaksinasi lengkap, lan asil tes COVID-19 saka laboratorium Centogene.

Sajrone check-in seluler, kode QR saka sertifikat kertas saiki bisa dipindai lan banjur dicenthang kanthi cepet lan gampang. Iki tegese pas mlebu digital bisa diterbitake lan mriksa dokumen tambahan ing konter check-in ing bandara wis ora prelu. 

Nanging padha uga kanggo liyane Lufthansa penerbangan: sapa wae sing ora duwe sertifikat sing cocog kanggo lelungan bisa dipriksa dening Pusat Layanan Lufthansa nganti 72 jam sadurunge budhal. Iki bisa dadi bukti tes, penyakit lan vaksin COVID-19 sing isih ana. Konfirmasi aplikasi entri digital uga bisa dicenthang kanthi cara iki. Thanks kanggo solusi digital anyar, mriksa saiki sebagian otomatis lan mulane luwih cepet, uga ing Pusat Layanan.

Maskapai kasebut menehi saran marang para tamu manawa uga ora ana bukti digital, sertifikat asli sing dicithak isih kudu digawa ing perjalanan nganti ora dingerteni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar