24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Caribbean budaya Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Desa minangka bisnis sing mbukak dalan kanggo masarakat Karibia

Diana McIntyre-Pike

Jamaika dijenengi HOME OF KOMUNITAS TOURISM dening International Institute for Peace liwat Pariwisata (IIPT) amarga iki dirintisake 45 taun kepungkur dening pamilik / operator saka The Astra Country Inn Mandeville lan Desmond Henry sing pungkasan , Direktur Pariwisata kepungkur. Bareng nggawe Countrystyle Community Tourism Network (CCTN) kanggo ngembangake pariwisata komunitas utamane ing pesisir kidul Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jaringan Pariwisata Komunitas Countrystyle entuk pengakuan lokal lan internasional.
  2. Diana McIntyre-Pike wis nampa sawetara penghargaan kanggo inisiatif iki.
  3. Program Villages as Businesses (VAB) wis ngetrapake Latihan Perhotelan Wirausaha limang dina ing sawetara komunitas ing Jamaika lan wilayah Karibia.

Ing taun-taun pungkasan, CCTN nggawe organisasi anggota nirlaba sing diarani VILLAGES AS BUSINESSES (VAB) sing wis diakoni lokal lan internasional. Jaringan Pariwisata Komunitas Countrystyle minangka anggota saka Jaringan Pariwisata Dunia (WTN), lan Diana McIntyre-Pike wis nampa sawetara penghargaan kanggo inisiatif iki, sing paling anyar yaiku ing taun 2020 saka WTN sing mentas dibentuk dadi salah siji saka 17 profesional Pariwisata sing bakal dianugerahi internasional Penghargaan Pahlawan Pariwisata, program penghargaan bergengsi.

Program Villages as Businesses (VAB) wis ngetrapake Latihan Perhotelan Wirausaha limang dina ing sawetara komunitas ing Jamaika lan wilayah Karibia sing saiki wis disertifikasi dening Kampus Terbuka Universitas Hindia Barat (UWI). Pelatihan kasebut nyakup pangembangan pribadi, riset aset sing ana lan potensial, kesadharan lingkungan, pilihan tur lan produk, pangembangan bisnis, keamanan lan protokol COVID. Salah sawijining organisasi Diaspora Jamaika, Making Connection Work UK, wis nyengkuyung VAB lan pemasaran TOURISME EKONOMI KOMUNITAS minangka pendekatan payung.

Pungkasan Desmond Henry

Jaringan Pariwisata Komunitas Countrystyle (CCTN) bubar mutusake nggawe Diaspora Jamaika lan Karibia dadi mitra investasi lan pemasaran. Wis nggawe dana pariwisata komunitas khusus sing diarani COMFUND karo Dewan Diaspora interim. COMFUND saiki wis didaftar ing AS lan saiki lagi dirampungake karo lembaga finansial kanggo nggampangake sumbangan lan investasi potensial. Kapentingan ing COMFUND bakal nyengkuyung utang sithik lan menehi dana kanggo kualifikasi proyek pembangunan komunitas berkelanjutan sing dikirimake dening para anggota Desa minangka Bisnis. Kabeh Liburan lan Wisata Gaya Hidup Komunitas CCTN mbesuk bakal menehi sumbangan kanggo COMFUND.

Kemitraan wis rampung karo platform aplikasi seluler organisasi Karibia Diaspora sing diarani TravelJamii sing bakal diluncurake ing wulan September 2021. Aplikasi TravelJamii bakal ngidini Komunitas Global ngrasakake kabeh Karibia, kanthi promosi pariwisata, pariwisata komunitas, merek utama, bisnis lokal , atraksi, acara, masakan, sejarah, alam, berita lan liya-liyane. 

www.visitcommunities.com/jamaica    

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Sugeng siang saking Washington, DC Diana! Karibia sing luar biasa lan jangkoan saindenging jagad "Desa minangka Bisnis" minangka bagean saka Jaringan Pariwisata Komunitas Countrystyle (CCTN). Sampeyan minangka gerakan sing kuat ing Jamaika lan liwat 34 negara, wilayah, lan dependensi Karibia. Apa jangkauan internasional lan jangkoan sing apik kanggo platform pangembangan unik lan adhedhasar komunitas.

    Saiki wayahe ngrembug babagan proposal International Fachowship Rotarians (IYFR) Karibia lan Latin American Fleets proposal kanggo jangkoan kabeh cekungan Karibia ing TV EmeraldPlanet. Iki bakal kanggo siaran saben dina lokal lan internasional. Ekowisata lan agritourisme gaya komunitas sampeyan pancen nggawe komunikasi, pangerten, perdagangan, pemberdayaan wanita lan komunitas, lan perdamaian ing saindenging Karibia lan ing saindenging jagad.

    Nuduhake ing Program Televisi, Acara, lan Podcast organisasi sing luar biasa…
    (Yen URL ora ana hyperlink, cukup salinan lan kepungkur ing browser web sampeyan. Seneng lelungan sampeyan!)

    Judhul: "Kepemimpinan Wanita Ngowahi Komunitas Liwat Pendidikan Kewirausahaan lan Pertanian Organik Berkelanjutan"

    Yayasan Internasional EmeraldPlanet © URL Program YouTube:
    https://www.youtube.com/watch?v=tbe4oIQOl8o

    Tampilake Tema '1': "Miwiti Wayah Kanggo Pariwisata Ekonomi Komunitas saka Jamaika lan Karibia" https://www.youtube.com/watch?v=hHfPMvROzuw

    Tampilake Tema '2': "Pelatihan Kepemimpinan & Wirausaha Wanita kanggo Bisnis Pariwisata Berbasis Komunitas" https://www.youtube.com/watch?v=GmBh80ZLTXY

    Tampilake Tema '3': "Wanita Mimpin Pertanian Bisnis Organik ing Komunitas" https://www.youtube.com/watch?v=vXxYeYdh5bI

    Tampilake Tema '4': "Ngormati Teknologi lan Gaya Hidup Pribumi"
    https://www.youtube.com/watch?v=oat0a2rC1bg

    "Kepemimpinan Wanita Ngowahi Komunitas Liwat Pendidikan Kewirausahaan lan Pertanian Organik Berkelanjutan" Podcast: https://open.spotify.com/episode/3AV2XKvJiNzAzN4o6cBUf8?si=fyq35DBOThmwI7P1M0XFbg&nd=1

    Akeh sing ngarepake Diana kanggo liputan media sing apik iki lan akeh liyane sing bakal digawe ing mbesuk babagan "Desa minangka Bisnis" minangka bagean saka Jaringan Pariwisata Komunitas Countrystyle (CCTN) nalika kita nggawe The EmeraldPlanet ©.