24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Kuliner budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

St. Regis San Francisco ngumumake paket "Take Flight" sing apik banget

St. Regis San Francisco

St. Regis San Francisco, alamat utama kutha kanggo akomodasi mewah, layanan apik banget lan keanggunan tanpa wates, wis ngumumake penawaran paket anyar kanggo para turis lan warga lokal sing golek akomodasi sing apik uga pengalaman unik ing Lembah Napa sing apik lan tenang.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Properti mewah mewah San Francisco dipasangake akomodasi mewah kanthi pengalaman Napa Valley sing unik ing BRION lan Napa Valley Aloft.
  2. Paket anyar sing nyenengake diarani "Mlumpat."
  3. Paket mewah iki kalebu transportasi chauffeured, pilihan kuliner sing elegan, lan uga numpak balon udara panas pribadi.

Paket "Take Flight" anyar ing properti kalebu nginep rong wengi ing salah sawijining St. Regis San FranciscoSuite Metropolitan mewah, transportasi sedan mewah pribadi menyang lan saka Lembah Napa sing diwenehake Bali , pengalaman piknik sarapan ing St. Regis sing elegan, nitih balon udara panas pribadi kanthi idin Napa Valley Aloft, lan pengalaman ngicipi pribadi, pribadi banget ing estate anggur mewah paling anyar ing Napa, BRION.

"St. Regis San Francisco dununge istimewa kanggo para plancong sing kepengin ngalami seni ing kutha San Francisco, budaya kuliner lan hiburan malam sing apik uga kaendahan alami, anggur lan ketenangan Lembah Napa," ujare Lilian Wagner, Direktur Sales lan Pemasaran kanggo hotel. "Kita seneng banget bisa kerja sama karo bisnis Napa Valley sing terkenal iki kanggo nawakake kesempatan kanggo para tamu nemu sing paling apik ing" kutha "lan" negara. "

Tamu sing memesan paket "Penerbangan" bakal miwiti nginep ing San Francisco, kutha sing sinonim karo sih, gaya lan budaya. Sawise tekan The St. Regis San Francisco, dheweke bakal ngaso ing salah sawijining suite hotel sing anyar sing direnovasi, seneng banget karo kecanggihan properti kasebut, lan bakal entuk rekomendasi saka tim pramugis Les Clefs d'Or utawa properti sing bakal ngidini dheweke mlebu atraksi, restoran lan institusi seni sing paling apik sing ana ing wilayah SOMA (Kidul Pasar Dalan).

Esuk esuk, sawijining sopir bakal ngenteni ngeterake tamu menyang Lembah Napa, sing misuwur kanthi atusan kebon anggur ing bukit lan wilayah anggur sing misuwur ing saindenging jagad. Pemberhentian pertama dina yaiku Napa Valley Aloft, sing dununge ing sejarah Yountville Estate. Nalika sunar srengenge, para tamu bakal numpak balon udara panas pribadi lan minggat ing sadhuwure lanskap ikonik ing wilayah kasebut. Sawise mlebu, dheweke bakal seneng sarapan piknik sing disiyapake khusus dening tim kuliner St. Regis.

Sawise iku, para tamu bakal pindhah menyang BRION, pabrik anggur utama Napa Valley saka pamilik Brion Wise sing dununge ana ing Sleeping Lady Vineyard sing misuwur ing sisih kidul kutha Yountville. Darmabakti kanggo ngasilake Cabernet Sauvignon kebon anggur siji lan nyebutake cita-cita Pak Wise liwat koleksi anggur gaweyan cilik saka situs kebon anggur unik ing Lembah Napa lan Sonoma, para tamu bisa ngarep-arep bisa ngrasakake pengalaman anggur sing bisa dikurasi sadurunge bali menyang St. Regis San Francisco.

St. Regis San Francisco nawakake 260 kamar lan suite, kabeh mau bubar dibangun dening perusahaan desain terkenal terkenal Chapi Chapo. Theredesign uga fokus kanggo ningkatake ruang rapat lan acara ing St Regis San Francisco 15,000 kaki persegi, nggawe area sing apik, nyaman lan inovatif sing dirancang kanggo nggampangake obrolan lan kolaborasi.  

Rega paket "Take Flight" diwiwiti saka $ 12,985.00. Pemberitahuan sadurunge 14 dina dibutuhake kanggo pesenan, yen ora dibayar maneh, pambayaran sadurunge bakal dibayar. Tanggal blackout ditrapake, lan pesenan saiki kasedhiya nganti tanggal 20 Desember 2021. Kanggo leladen utawa pitakon, monggo hubungi departemen Reservasi hotel ing 415.284.4009.

Babagan St. Regis San Francisco

St. Regis San Francisco dibukak ing wulan November 2005, ngenalake dimensi kemewahan, layanan tanpa kompromi, lan keanggunan tanpa wates kanggo kutha San Francisco. Bangunan landmark 40 lantai, dirancang dening Skidmore, Owings & Merrill, kalebu 102 omah pribadi sing munggah 19 level ing ndhuwur Hotel St. Regis 260 kamar. Saka layanan butler legendaris, perawatan tamu "anticipatory" lan latihan staf sing sampurna nganti fasilitas mewah lan desain interior dening Chapi Chapo saka Toronto, St. Regis San Francisco menehi pengalaman tamu sing ora ana tandhingane. St. Regis San Francisco dununge ana ing 125 Street katelu. Telpon: 415.284.4000.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar