24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Peru Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

32 tiwas, 20 cilaka nalika bis tiba ing tebing ing Peru

32 tiwas, 20 cilaka nalika bis tiba ing tebing ing Peru
32 tiwas, 20 cilaka nalika bis tiba ing tebing ing Peru
ditulis dening Harry Johnson

Kecelakaan dalan asring ditindakake ing Peru amarga akeh pengendara motor, dalan gedhe sing kurang dirawat, kurang ana tandha-tandha dalan lan penegakan keamanan lalu lintas sing ora apik.

Print Friendly, PDF & Email
  • Puluhan wong tiwas ing kacilakan bis Lima.
  • Highspeed nyumbang kanggo bencana bis.
  • Loro bocah sing tiwas ing kacilakan kasebut.

Miturut pejabat Peru, bis penumpang sing nggawa 63 penumpang mudhun saka jurang cedhak ibukutha Lima.

Paling ora telung puluh loro wong tiwas lan luwih saka 20 wong cilaka ing kacilakan kasebut. Loro bocah - bocah lanang umur enem taun lan bocah wadon umur telung taun - kalebu penumpang sing tiwas.

Kecelakaan kasebut ana ing Peru kacilakan transportasi kaping pirang-pirang korban ing patang dina.

Kacilakan kasebut kedadeyan ing dalan sempit ing Carretera Central udakara 60 km (37 mil) sisih wétan kutha Lima. Dalan kasebut nyambungake Lima menyang akeh Andes tengah.

Pejabat kasebut ujar manawa "ceroboh" nyumbang kacilakan kasebut, amarga bis kasebut wis bepergian "kanthi kecepatan dhuwur".

Miturut akun sing slamet, nabrak watu kasebut lan terjun ing jurang udakara udakara 650 kaki (200 meter).

Minggu kepungkur, 22 wong tiwas nalika loro kapal tabrakan ing kali Amazon ing Peru. Nomer sing durung ditemtokake isih ilang.

Rong dina sadurunge, ana bis liyane sing tiba ing jurang ing sisih kidul wetan negara kasebut, lan 17 wong tiwas.

Kecelakaan dalan asring ditindakake ing Peru amarga akeh pengendara motor, dalan gedhe sing kurang dirawat, kurang ana tandha-tandha dalan lan penegakan keamanan lalu lintas sing ora apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar