24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Pamrentah News wong Spanyol Breaking News News Wire Plancongan Maneka Warta

Napa Sekretaris Jenderal UNWTO Zurab Polokashvili ora dipilih kanthi bener?

UNWTO nggoleki Sekretaris Jenderal anyar ing wulan November
mbukak kunci
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sawise 4 taun, dadi jelas yen pemilihan Sekretaris Jenderal UNWTO 2017 ora cocog. Zurab Pololikashvili ora kudu dadi Sekretaris Jenderal sing saiki. Ana kemungkinan yen ing Majelis Umum ing Maroko sing bakal teka, kesalahan iki bisa didandani.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ana rong langkah sing kudu ditindakake ing proses pemilihan kanggo Sekretaris Jenderal UNWTO, lan kalorone ora ditindakake kanthi bener ing 2017.
  2. LANGKAH PERTAMA yaiku pemilihan Dewan Eksekutif UNWTO sing kedadeyan ing Madrid tanggal 10 Mei 2017. Peraturan sing sah lan praktik sing wis digawe kanggo organisasi kasebut dilanggar.
  3. LANGKAH KEDUA: Artikel 22 Statuta Organisasi nyatakake: "Sekretaris Jenderal bakal disetujoni dening rong pertiga mayoritas anggota lengkap sing ana lan milih ing Majelis kanthi rekomendasi Dewan, suwene patang taun… ” ("anggota lengkap”Tegese negara berdaulat). Aturan statutori lan praktik sing ditetepake kanggo organisasi kasebut jelas dilanggar.

Rekomendasi sesi 105 Dewan Eksekutif UNWTO kanggo nyaranake Pak Zurab Polokashvili saka Georgia minangka Sekretaris Jenderal kanggo ngganteni Dr. Taleb Rifai saka Yordania kudu ora valid amarga prosedur lan peraturan sing bener dilanggar kanthi ala. Penasihat hukum lan pengacara UNWTO, Ms. Gomez, ora sopan menehi saran marang Dr. Taleb Rifai sing ngandelake evaluasi dheweke.

Konfirmasi kanggo Pak Pololikasvili ing Majelis Umum XXII UNWTO sing dianakake ing Chengdu, China tanggal 13-16 September 2017 kanthi aklamasi ora valid lan kanthi jelas nglanggar undang-undang sing ditemtokake sing gumantung karo pernyataan jahat dening pengacara lan penasehat ukum UNWTO Ibu Alicia Gómez

Ibu Alicia Gómez isih kerja ing Organisasi Pariwisata Dunia minangka penasihat hukum lan diangkat dadi jabatan sing luwih apik sawise Pak Pololikasvili jabatan ing Januari 2018.

Sing misuwur lan senior eTurboNews sumber sing kenal banget karo masalah kasebut nganalisa panjelasan dening Profesor Alain Pellet, mantan penasihat hukum kanggo UNWTO.

Panjelasan Pellet babagan validitas argumen babagan proposal calon negara anggota UNWTO nerangake kahanan calon pesaing Alain St. Ange.

Kangge, Alain St.Ange wis diganjar luwih saka sayuta Seychelles Rupees amarga salah dicopot saka pemilihan UNWTO. Nyingkirake kanthi jelas mbantu Mr. Pololikasvili kanggo menang.

Minangka kacarita dening eTurboNews suwene 4 taun kepungkur, ana akeh masalah ora teratur liyane sing diterbitake publikasi iki diarani fraud, manipulasi, lan liya-liyane.

Ana siji kesempatan pungkasan kanggo mbenerake sawetara kesalahan.

Kabeh mata ndeleng Majelis Umum ing Marrakesh, Maroko pungkasan November.

Kepiye langkah amanat ora ditindakake nalika pemilihan 2017?

Kaya sing wis diandharake sadurunge, ana rong langkah ing proses pemilihan kanggo Sekretaris Jenderal UNWTO

Kaloro langkah pamilihan kasebut ora ditindakake miturut peraturan undang-undang lan praktik organisasi sing wis ditemtokake.

Mangkene carane.

Rekomendasi Dewan Eksekutif

Aturan 29 Aturan Prosedur Dewan Eksekutif ujar manawa rekomendasi nominasi kanggo jabatan Sekretaris Jenderal ditindakake kanthi kertu suoro rahasia lan swara mayoritas sederhana sajrone rapat pribadi Dewan.

Ungkapan "mayoritas sederhana, " sing bisa nyasarké, ditetepake cocog karo sèket plus siji kertu suoro (yen ana nomer ganjil, nomer sing luwih dhuwur tinimbang setengah swara) sing digawe anggota Dewan sing ana lan milih.

Aturan kasebut ujar: "yen ora ana calon sing nampa mayoritas ing kertu suoro pisanan, detik, lan yen perlu surat swara liyane bakal mutusake antarane rong calon sing nampa swara luwih akeh ing kertu suoro pisanan. ”

Yen ana loro calon sing entuk nomer loro, siji utawa sawetara kertu suoro tambahan bisa uga dibutuhake kanggo nemtokake sapa loro calon sing bakal melu swara pungkasan.

Ing 2017, nalika 6 calon mbukak (sawise 7th siji saka Armenia wis mundur), pemilihan rampung ing kertu suoro nomer loro.

Pak Pololikashvili menang liwat Pak Walter Mzembi saka Zimbabwe.

Ing kertu suoro kaping pisanan, asile yaiku: Pak Jaime Alberto Cabal (Kolombia) kanthi 3 swara, Ibu Dho Young-shim (Republik Korea) kanthi 7 swara, Pak Marcio Favilla (Brasil) kanthi 4 swara, Pak Walter Mzembi kanthi 11 swara, lan Pak Zurab Pololikashvili kanthi 8 swara.

Ing kertu suoro nomer loro, Pak Pololikashvili nampa 18 swara, lan Pak Mzembi 15. Pak Alain St.Ange saka Seychelles mbatalake pencalonan sadurunge pemilihan.

Sapa sing bisa dadi calon Sekretaris Jenderal UNWTO?

Kanggo dadi calon jabatan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia, sampeyan kudu netepi macem-macem kahanan lan tindakake prosedur, sing wis ditemtokake pirang-pirang taun, saka 1984 nganti 1997.

  • Sampeyan kudu dadi warga negara Anggota, lan negara iki ora kudu nglumpukake isar sing ora dibenarkan ing kontribusine.
  • Pemilihan Sekretaris Jenderal minangka kompetisi ing antarane individu, dudu ing antarane negara. Nanging, ora ana sing bisa mlaku kanthi pamindhahan.
  • Calon kudu diwenehi wewenang negara anggota sing kompeten (kepala negara, kepala pamrentah, menteri luar negeri, duta besar sing nduweni kualifikasi ...).
  • Peran "saringan" iki ora kudu dianggep minangka dukungan, dhukungan, utawa malah rekomendasi sing diterbitake dening pamrentah, amarga asring disebutake ing sawetara siaran pers utawa dokumen UNWTO.
  • Tembung penting: iku mung proposal. 
  • Keputusan CE / DEC / 17 (XXIII) sing dijupuk dening Dewan Eksekutif ing sesi kaping 1984 taun 23, sing ngetrapake prosedur sing ditindakake nganti saiki, ujar: "calon bakal dilamar kanthi resmi menyang Dewan liwat Sekretariat dening pamrentah ing negara-negara sing dadi warga negara… ”
  • Ora ana identitas antarane calon lan negara: ora ana teks sing bakal nyebabake pamarentah ngirim loro utawa luwih kandidat.
  • Sawise entuk kandidat, mula dikomunikasikake kanthi tembung lisan saka Sekretariat menyang anggota organisasi.
  • Nalika tenggat wektu kanggo nampa kandidat wis dicapai (biasane rong wulan sadurunge sesi), dokumen disusun dening Sekretariat lan dikirim menyang anggota Dewan sing nuduhake dhaptar pungkasan calon, lan komunikasi dokumen sing kudu diwenehake saben wong (surat proposal saka pamrentahane, vitae kurikulum, pernyataan kebijakan lan tujuan manajemen, lan, bubar, sertifikat kesehatan sing apik).
  • Minangka dhasar dokumen iki, sing uga ngelingi prosedur sing bakal ditindakake, keputusan Dewan Eksekutif sing menehi rekomendasi calon kanggo Majelis dijupuk.
  • Ora katon ing endi manawa dhaptar resmi pungkasan calon sing wis dikomunikasikake bisa dimodifikasi ing tahap sabanjure.

Nanging, dokumen CE / 112/6 REV.1 sing diterbitake ing taun 2020 kanggo mbimbing pemilihan Sekretaris Jenderal sing lagi aktif kanggo periode 2022-2025 kaget nuduhake yen "Dukungan saka kandidat dening pamrentah negara anggota minangka syarat sing penting lan penarikan kasebut bakal nyebabake diskualifikasi calon utawa calon. "

Pertimbangan iki minangka penemuan murni saka Sekretariat institusi saiki.

Kemungkinan penarikan proposal pamrentah (ora "endorsement, ”kaya sing wis diandharake sadurunge, ora ana asil saka teks kukum sing ditrapake utawa saka keputusan organisasi apa wae - Dewan lan Majelis - sing terlibat ing proses kasebut.

Hipotesis luar biasa manawa para nominasi bisa didiskualifikasi ing tengah proses pemilihan, sawijining kahanan sing kanthi logis bakal menehi rekomendasi anyar sing ditanggepi dening Dewan nalika sesi kasebut, ora dipikirake - lan kanthi alesan sing apik! -

  • ora ana ing Statuta utawa Aturan Aturan kanggo loro organisasi sing ana gandhengane.

Pertimbangan kasebut babagan kemungkinan pamrentah mbatalake usul kasebut ing tengah proses kasebut, ora ana ing dokumen CE / 84/12 sing diterbitake taun 2008 kanggo nuntun pemilihan sadurunge Sekretaris Jenderal saiki kanggo periode 2010 -2013, utawa ing dokumen CE / 94/6 sing diterbitake ing 2012 kanggo periode 2014-2017.

Sing luwih penting, ora ana dokumen CE / 104/9 sing diterbitake ing 2016 kanggo proses proses pemilihan kanggo periode 2018-2021.

Teks iki lan keputusan Dewan sing cocog sing ngatur pemilihan 2017. Kasunyatan yen patang taun sabanjure, ana pertimbangan anyar, sing beda karo pangerten sadurunge babagan prosedur kasebut, ditampilake minangka tentatif kikuk kanggo mbenerake kesalahan sing digawe ing taun 2017 kanthi sebutan Sekretaris Jenderal sing saiki.

Pelet Alain

Baris argumen sing dikembangake ing ndhuwur, ing ngisor iki ora ana teks lan praktik UNWTO kanggo mundur proposal pemerintah kanggo calon Sekretaris Jenderal, wis divalidasi dening profesor Universitas, mantan presiden Pengadilan Internasional PBB Justice, sing wis dadi penasehat ukum kanggo organisasi suwene 30 taun, lan kanggo penasehat ukum saiki dadi asisten.

miturut eTurboNews panliten sing nerangake patung kasebut yaiku Pelet Alain. Dheweke dadi pengacara Prancis sing mulang ukum internasional lan ukum ekonomi internasional ing Université de Paris Ouest - Nanterre La Défense. Dheweke dadi Direktur Pusat de Droit International (CEDIN) Universitas antara taun 1991 lan 2001.

Pellet minangka ahli Prancis babagan hukum internasional, anggota lan mantan Presiden Komisi Hukum Internasional Perserikatan Bangsa-Bangsa, lan utawa wis dadi penasihat kanggo akeh pamrentah, kalebu Pamrentah Prancis ing bidang ukum internasional umum. Dheweke uga ahli ing Panitia Arbitrase Badinter, uga rapporteur Komite Juris Prancis babagan Penciptaan Pengadilan Pidana Internasional kanggo Mantan Yugoslavia.

Dheweke wis dadi agen utawa penasehat ukum lan pengacara ing luwih saka 35 kasus sadurunge Pengadilan Internasional lan wis melu sawetara arbitrase internasional lan transnasional (utamane ing bidang investasi).

Pellet digandhengake karo konversi Organisasi Pariwisata Dunia (WTO) dadi agensi khusus PBB, ing Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO).

Tafsiran kasebut minangka siji-sijine sing sesuai karo prinsip dhasar sing ditulis ing artikel 24 Statuta, yen nalika nindakake tugas, Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB, uga saben anggota staf, independen lan ora nampa instruksi saka pamrentah, kalebu dheweke. Apa sing ditrapake kanggo manajemen institusi kasebut relevan, mutatis mutandis, kanggo semangat kanggo nuntun sebutan kasebut.

Ing 2017, prinsip dhasar iki ora dianggep.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, loro calon Afrika padha saingan kanggo jabatan Sekretaris Jenderal: Pak Walter Mzembi saka Zimbabwe lan Pak Alain St.Ange Seychelles.

Ing sawijining tumindak sing durung nate dingerteni ing sejarah UNWTO, ing Juli 2016, masalah kasebut diwiwiti kanthi politik, kanthi keputusan Uni Afrika lan ditampa dening Seychelles, kanggo ndhukung calon saka Zimbabwe.

Ora nate ana organisasi internasional liyane sing campur tangan kanthi cara sing ora cocog ing urusan internal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing tanggal 8 Mei 2017, sawetara dina sadurunge rapat ing Dewan Eksekutif Madrid, Pamrentah Seychelles nampa tembung lisan saka Uni Afrika sing njaluk negara kasebut mbatalake pencalonan Pak St.Ange, miturut sanksi parah saka organisasi lan anggota.

Minangka negara cilik, Seychelles ora duwe pilihan liyane kajaba nyerahake ancaman kasebut, lan Presiden anyar kasebut menehi informasi marang Sekretariat organisasi sawetara jam sadurunge dibukak sesi Dewan, babagan mundur proposal saka calon sawijining.

Akeh anggota sing ndeleng corak kasebut minangka asil saka intervensi saka Robert Mugabe, Presiden Zimbabwe, sing bubar ninggalake Ketua Uni Afrika lan minangka "bapak" kamardikan negarane, amarga menehi pengaruh sing kuat ing pimpinan Afrika. Dr. Walter Mzembi minangka menteri ing kabinèt Robert Mugabe.

Nalika dilaporake babagan pamindhahan negarane, Dr. Taleb Rifai, Sekretaris Jenderal UNWTO nalika semana, dijaluk njaluk saran saka Ibu Alicia Gomez, penasihat hukum UNWTO.

Dheweke dilaporake manawa Alain St.Ange ora duwe hak kanggo njaga bidhang kasebut kanthi sah. Sekretaris Jenderal Taleb Rifai isih menehi jabatan kasebut ing rapat Dewan sadurunge rapat agenda sadurunge pemilihan. St.Ange ngaturake pidato sing emosional kanthi mbantah kenapa dheweke kudu diidini mbukak.

Amarga alasan sing dikembangake sadurunge, kudu dianggep manawa wangsulan penasihat hukum, sing ora dibenerake dening Sekretaris Jenderal, ora bener.

Pancen angel dingerteni kepiye manawa Sekretaris Jenderal sing metu bisa mikir, kaya sing diandharake sawise dheweke, yen pemilihan kanggo proses sing ditanggepi, wis biasa.

Paling ora, ana keraguan banget babagan kesesuaian proses kasebut, lan kasunyatan manawa iki pertama kaline kedadeyan ing tema sing tepat iki ditindakake.

Masalah kasebut kudune diwenehake marang anggota Dewan supaya bisa mutusake prosedur sing kudu ditindakake.

Iki sing ditindakake Ketua Dewan Eksekutif kaping 55 ing taun 1997 ing Manila nalika ana masalah interpretasi saka aturan sing ngatur pemilihan.

Kanthi ngilang calon Seychelles, kesepakatan kertu kasebut dumadakan diganti.

Dr Mzembi tetep dadi siji-sijine calon sing makili Afrika, wilayah sing paling dhuwur ana swara ing Dewan kasebut.

Dheweke memimpin swara ing kertu suoro pisanan.

Nanging, pancen angel banget kanggo wakil Zimbabwe dipilih dadi kepala institusi PBB nalika negara kasebut lan Presiden kasebut entuk sanksi saka pirang-pirang negara, kalebu Amerika Serikat lan anggota-anggota Persemakmuran lan Uni Eropa, lan ana kritik saka Dewan Keamanan PBB.

Pak Pololikashvili pungkasane dina kapilih minangka akibat saka penolakan sing ditrapake kanggo calon Zimbabwe.

Yen Pak Alain St.Ange, nalika kita ndalang kene minangka hak kanggo nindakake, njaga kandidat, critane mesthi beda. 

Ing wulan November 2019, Pengadilan Tinggi Republik Seychelles ngakoni legitimasi klaim sing digawe dening Pak Alain St.Ange gegayutan karo penundaan proposal sing pungkasan dening pamrentah.

Sesuai karo keputusan iki, Pengadilan Banding mutusake ing wulan Agustus 2021 manawa St.Ange bakal menehi ganti rugi kanggo biaya sing ditindakake lan kanggo kerusakan moral sing ditindakake.

Pemilihan ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu, China 2017 - Pelanggaran nomer loro:

Syarat miturut pasal 22 Statuta saka mayoritas rong pertiga ing Majelis Umum kanggo milih Sekretaris Jenderal wis kasebut ing ndhuwur.

Miturut aturan 43 Aturan Prosedur Majelis Umum: "Kabeh pemilihan, uga janjian Sekretaris Jenderal, bakal digawe kanthi kertu suoro rahasia. "

Lampiran Aturan Prosedur netepake Prinsip Pandhuan kanggo nindakake pamilihan kanthi kertu suoro rahasia, sing ditindakake kanthi nggunakake kertas kertu suoro, saben anggota duwe hak milih, bakal ditelpon.

Yen prinsip kasebut jelas, aplikasi kasebut bakal nuwuhake masalah praktis amarga pamungutan suara individu kanthi mekanisme kertu suoro rahasia butuh wektu akeh: paling ora rong jam bisa uga ilang ing agenda ketat Majelis.

Mula, yen ing praktik katon ana konsensus ing antarane para anggota kanggo ngesahake pilihan calon sing diajukake dening Dewan Eksekutif, Majelis bisa mutusake nyisihake ketentuan undhang-undhang swara kanthi swara rahasia lan nerusake pemilihan umum. aklamasi.

Cara tumindak iki, disalin saka prosedur sing ditindakake dening macem-macem organisasi internasional liyane, kudu dadi prasyarat mutlak yen ana kesepakatan ing antarane para anggota kanggo nampa substitusi kasebut.

Yen ora, Aturan Prosedur mesthi bakal dilanggar.

Mula, ing saben sidang Majelis, nalika diwiwiti karo diskusi babagan agenda babagan janjian Sekretaris Jenderal, Presiden Majelis, maca makalah sing disiyapake Sekretariat, menehi informasi marang anggota babagan prosedur supaya tindakake, ngrekam manawa ing macem-macem kesempatan sebutan kasebut digawe kanthi aklamasi, nanging negesake yen ana anggota tunggal njaluk tetep tundhuk karo ketentuan undhang-undhang rahasia babagan kertu suoro rahasia, sing kasebut bakal ditrapake kanthi bener.

Mangkene diskusi babagan pemilihan Sekretaris Jenderal diwiwiti ing September 2017 ing Majelis Umum sing dianakake ing Chengdu.

Diwiwiti karo Ketua maca dokumen sing nerangake prosedur sing kudu diamati. Sawise takon babagan apa ana anggota sing nolak pemungutan suara kasebut kanthi aklamasi lan njaluk patuh ketat Statuta, Kepala delegasi Gambia njaluk janjian kasebut lan njaluk swara rahasia.

Game kasebut kudune wis rampung, debat mesthi mandheg, lan pemilihan rahasia kudu diwiwiti.

Iki ora kedadeyan!

Akeh delegasi nggawe intervensi sing semangat, bisa uga ndhukung swara kanthi aklamasi utawa njaluk hormat marang Statuta. Klarifikasi dijaluk saka penasihat hukum lan Sekretaris Jenderal.

Ora mung ngucapake ukum, komentar sing dawa, longgar, lan, pungkasane, komentar sing ora ana gandhengane uga dadi debat.

Diskusi tanpa wates dadi tegang lan saya bingung.

Temenan, delegasi sing ndhukung Pak Mzembi, utamane wong-wong Afrika, nyoba entuk sepertiga swara negatif, kanggo nggawe kendala pemilihan para nominasi, lan menehi sebutan anyar dening Dewan Eksekutif, lan sing milih pamilihane Pak Pololikashvili utawa wedi calon calon warga Zimbabwe bisa mbalekake kudu ana swara sora kanthi aklamasi, "nduduhake persatuan organisasi. "

Minangka kasunyatan, amarga kurang ngerti aturan sing dipimpin Ketua, kepemimpinan sing durung mesthi saka Sekretaris Jenderal, lan kinerja penasehat ukum UNWTO MS Gomez, kesatuan organisasi pancen risik ing wektu kasebut wektu.

Sekretaris Jenderal lan penasehat ukum bisa uga ngelingi yen diskusi babagan prosedur sing padha kedadeyan ing 16th sesi Majelis Umum sing dianakake ing taun 2005 ing Dakar.

Kaya ing Chengdu, debat sing mbingungake babagan bisa milih kanthi aklamasi diwiwiti.

Kaya ing Chengdu, ana siji delegasi - Spanyol - sing mbantah, nanging luwih akeh delegasi sing njaluk jabatan kasebut.

Sekretaris Jenderal nalika semana, sing nyalonake pemilihan maneh, melu-melu, sanajan ora kanggo kepentingan pribadi, amarga swara kanthi aklamasi minangka cara paling gampang kanggo ora ana oposisi. Dheweke ngelingi teks artikel 43 Aturan Prosedur lan nerangake manawa wiwit sawijining negara tunggal, yaiku Spanyol, njaluk swara rahasia, diskusi rampung.

Pemungutan suara rahasia kasebut kedadeyan, lan, kedadeyan, pejabat kasebut dipilih maneh kanthi 80 persen swara.

Babagan pemilihan Sekretaris Jenderal dening Majelis Umum, teks UNWTO ora bakal diragukan maneh, lan nganti taun 2017, praktik Lembaga kasebut jumbuh karo teks kasebut.

Pemilihan Chengdu minangka wayahe sedih ing sejarah Organisasi Pariwisata Dunia PBB.

Nalika istirahat ing debat, kesepakatan rampung: kanggo ngganti swara kasebut kanthi aklamasi, ana misi sing diwenehake menyang Pak Walter Mzembi kanggo menehi usulan reformasi prosedur janjian Sekretaris Jenderal - misi sing, mesthine ora ana tindak lanjut.

Pak Pololikashvili lan Pak Mzembi munggah ing panggung kanggo ngrangkul ing tangan lan sorak-sorakan para anggota sing, sawetara detik sadurunge, kanthi sadar utawa ora, nglanggar Statuta ing Institusi kasebut.

Minangka kanggo pilihan saka nominee ing Madrid, yen aturan kasebut dihormati kanggo pemilihan ing Chengdu, crita lan panguwasa UNWTO bisa uga beda.

Dunia Pariwisata saiki ngupayakake Majelis Umum UNWTO kanggo mbenerake kahanan kasebut, lan supaya pariwisata dadi pemain global sing kuat maneh.

Iki perlu khusus kanggo nuntun industri rapuh iki menyang wektu pasca COVID-19. Kudu kepemimpinan sing kuat lan akeh dhuwit.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar