24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Vaksin? Tes? Ora nang kene! Kunjungi pulau tropis Koh Larn sing seneng

Pulo Koh Larn

Pulo Koh Larn ing Thailand wis dibukak maneh kanggo pengunjung tanpa prelu nuduhake bukti vaksin utawa tes negatif, nanging, larangan anti-COVID tetep tetep.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wiwit dina iki, pulau cilik sing ana ing Teluk Thailand nyambut tamu tanpa kudu nuduhake bukti vaksin utawa tes COVID negatif.
  2. Pengunjung internasional kudu nuduhake paspor nalika Thailand kudu nuduhake KTP.
  3. Syarat jarak adoh COVID-19 sing biasa tetep berlaku ing pulau Koh Larn.

Koh Larn dibukak maneh dina iki, Rebo, 1 September 2021, kanggo pengunjung nanging ora bakal mbutuhake vaksin utawa nuduhake bukti tes kanggo COVID-19. Paspor kanggo wong manca utawa ID Thailand kanggo warga Thailand dibutuhake.

Pulo kasebut ditutup kaping telune wiwit wiwitan pandemi tanggal 9 Agustus. 1 September iki, dibuka maneh bakal ana wong Thailand lan wong asing sing kudu nuduhake identifikasi lan ngliwati langkah-langkah jarak adoh sosial, nanging ora kudu nuduhake bukti vaksinasi COVID-19 utawa asil tes coronavirus negatif.

Mung sewulan kepungkur, kabeh Thailand ngarepake ora bakal nampani turis nang endi wae kanggo sawetara wektu.

Layanan feri menyang lan saka dermaga utama Bali Hai lan dermaga Koh Larn bakal diwiwiti jam 7:00, 12:00 awan, lan 5:30 sore. Wektu tambahan bisa ditambahake miturut panjaluk. Speedboat uga bisa nyedhiyakake layanan kanthi tarif sing luwih dhuwur nalika boat supply bakal mbukak kaya biasane.

Sawise dibukak, restoran Koh Larn bakal tetep dibukak nganti 8:00 sore kanthi kapasitas 75% kanggo ruangan / ruangan tanpa AC lan 50% kanggo kursi njero ruangan lan AC. Ora kena adol alkohol.

Bisnis, kalebu toko serbaguna, bisa dioperasikake saka jam 4:00 esuk nganti 8:00 wengi. Hotel bisa mbukak biasane nanging ora bisa mbukak kolam renang, ruang rapat, utawa nawakake layanan pesta.

Pantai mbukak kanggo santai, nanging ora diidini kegiyatan klompok. Klumpukan diwatesi mung kanggo 5 wong, lan kurva wayah wengi isih tetep wiwit jam 9:00 nganti 4:00 esuk.

Koh larn, kadang diarani Pulo Karang lan liya-liyane diarani Ko Lan, dununge adoh saka pesisir Pattaya ing Teluk Thailand. Sanajan ukurane cilik - dawane 4 km lan ambane 2 km - pulau cilik kasebut kebak pantai kanthi pirang-pirang aktivitase olahraga banyu kayata para pelayaran bebarengan karo resor kanggo akomodasi lan restoran sing biasane nyedhiyakake pasugatan tangkap seger saben dina.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar