24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh Teknologi transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta Layanan Wire News

WTTC nanggapi rekomendasi paling anyar saka Uni Eropa

Mbangun maneh. Lelungan keplok, nanging uga takon protokol protokol aman anyar WTTC
wttc perangko aman
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri lan pembuat keputusan internasional ing pusat umum ngganti watesan perjalanan saben dina. Kurang kerjasama global lan kekurangan sistem global ndadekake internasional dadi tantangan, malah kanggo penumpang sing divaksinasi.
Kaya sing ditindakake WTTC sadurunge, organisasi sing makili anggota industri pariwisata lan pariwisata paling gedhe saiki nggawe pernyataan lan wishlist liyane.
Yen pratelan iki bakal mbantu tumindak sing ditunggu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Julia Simpson, Presiden & CEO Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC) nerbitake pernyataan sing ujar: "Nglindhungi kesehatan umum kudu tetep dadi prioritas lan WTTC ndhukung banget protokol keamanan kanggo mungkasi panyebaran COVID-19.
  2. Nanging, rekomendasi Uni Eropa kanggo reimpose watesan kanggo para pelancong AS minangka langkah mundur lan mung bakal nambah proses pemulihan sektor kasebut.
  3. "Kanthi tingkat vaksinasi sing dhuwur ing AS lan Uni Eropa, kita kudu golek mbukak lelungan ing antarane rong negara utama kasebut.

CEO WTTC nambahake:

Kita butuh aturan umum sing ngakoni vaksin global lan ngilangi kebutuhan karantina kanggo wong sing duwe asil COVID negatif.  

"AS minangka pasar sumber utama kanggo akeh Negara Anggota Uni Eropa, kayata Prancis, Italia, Jerman, lan Irlandia, lan pariwisata bakal kritis kanggo mulihake urip normal lan puluhan ewu lapangan kerja ing AS lan Uni Eropa.

"Daripada menehi watesan perjalanan sing luwih ngrusak, Uni Eropa kudu nyengkuyung Negara-negara Anggota nggunakake Sertifikat Digital COVID sing pecah kanggo mulihake lelungan internasional, sing penting kanggo ekonomi Eropa."

The Uni Eropa telung dina nundha kabeh lelungan penting kanggo pengunjung Amerika amarga lonjakan infeksi COVID-19 anyar ing Amerika Serikat.

Portugal, anggota Uni Eropa saiki mundur saka peraturan EU sing ngumumake yen bakal nampani para turis Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • Tulung akurat ing artikel sampeyan .... Sampeyan ora ninggalake tembung penting ing ukara iki - dicathet ing kurung:

    "Uni Eropa telung dina nundha kabeh lelungan penting kanggo pengunjung Amerika amarga kena infeksi COVID-19 anyar ing Amerika Serikat."

    Sampeyan nindakake disservice kanthi ora nglaporake kanthi akurat.