24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor India Breaking News Warta Mewah News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Yas Island Etihad Arena nampi bintang Bollywood Arijit Singh

Yas Island Etihad Arena nampi bintang Bollywood Arijit Singh
Yas Island Etihad Arena nampi bintang Bollywood Arijit Singh
ditulis dening Harry Johnson

Penampilan penyanyi paling populer Bollywood ing Pulo Yas bakal dadi konser pertamane ing ibukutha UAE sajrone limang taun.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penyanyi paling populer ing Bollywood, Arijit Singh, bakal tampil ing Etihad Arena tanggal 19 November 2021.
  • Iki bakal dadi konser pertama Singh ing UAE sajrone 5 taun.
  • Langkah-langkah kesehatan lan keamanan sing kuat bakal dikelola ing saindenging ajang.

Pulo Yas Abu Dhabi, salah sawijining tujuan hiburan lan hiburan utama ing donya, kanthi kolaborasi karo Departemen Budaya lan Pariwisata - Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi), lan Acara Ngatur Portofolio (PME), bakal nyambut penyanyi paling populer ing Bollywood, Arijit Singh , kanggo tampil ing Etihad Arena tanggal 19 November 2021. Penggemar bintang mega Bollywood kepengin ngalami pengalaman sing ora apik ing taun iki.

Salah sawijining penyanyi paling modern ing jaman modern, penampilan Singh ing Pulo Yas bakal dadi konser pertamane ing ibukota UEA sajrone limang taun. Dheweke bakal tampil ing bidang paling canggih Arena Etihad, papan hiburan njero ruangan paling gedhe ing Timur Tengah.

Kanthi swara sing sinonim karo Bioskop India, penyanyi lan komposer Bollywood bakal nindakake sawetara lagu populer, kalebu 'Tum Hi Ho', 'Kabira', 'Ae Dil Hai Mushkil', lan liya-liyane, kanthi akeh musisi global gabung karo dheweke ing panggung.

"Tujuan kita taun iki yaiku nggawa acara konser lan konser sing luwih apik menyang ibukota UEA supaya warga lan pengunjung bisa seneng, lan kita seneng banget nganakake acara khusus iki," ujare HE Ali Hassan Al Shaiba, Direktur Eksekutif Pariwisata lan Pemasaran ing DCT Abu Dhabi. "Arijit Singh minangka seniman sing cerdas sing mesthi nggumunake para pamirsa kanthi prestasine, sing nggawe dheweke dadi pilihan kanggo konser ing Etihad Arena ing Pulo Yas. Penggemar sing teka uga bisa nikmati seri aktifitas lan tawaran sing kasedhiya ing Pulo Yas, menehi pengalaman hiburan utama sajrone pahargyan kasebut, nalika njamin keamanan staf, warga lan pengunjung dadi prioritas. ”

Langkah-langkah kesehatan lan keamanan sing kuat bakal dikelola ing saindenging ajang, sesuai karo pedoman pamrentah sing saiki. Kajaba iku, papan polong digawe kanggo kulawarga lan kanca-kanca supaya bisa seneng konser kanthi aman nalika adoh saka klompok liyane sing rawuh. Kapasitas lelenggahan ing Etihad Arena bakal dikurangi kanthi struktur kursi polong ing panggonane. Minangka pancegahan, nutupi rai wajib kanggo kabeh tamu kajaba mangan utawa ngombe ing kursi, miturut pedoman pamrentah. Tamu sing umur 12 - 16 taun bakal mbutuhake tes PCR negatif sing valid kanthi validitas 48 jam. Tamu sing umure 16 taun utawa luwih kudu divaksinasi lengkap lan nampilake status "E" utawa "*" ing aplikasi Al Hosn lan tes PCR negatif kanthi validitas 48 jam.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar