24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Warta Breaking Travel News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

4 wong tiwas ing kacilakan pesawat Connecticut

4 wong tiwas ing kacilakan pesawat Connecticut
4 wong tiwas ing kacilakan pesawat Connecticut
ditulis dening Harry Johnson

Papat wong ing pesawat kasebut, dilaporake minangka jet bisnis Cessna Citation, miturut informasi saka Federal Aviation Administration (FAA).

Print Friendly, PDF & Email
  • Plane nabrak bangunan industri ing Connecticut.
  • Kabeh wong ing bisnis Cessna Citation jet sing tiwas nalika kacilakan.
  • Petugas pemadam kebakaran lokal ngatasi geni sing diwiwiti saka kacilakan kasebut.

Tim penyelamat ing Farmington, Connecticut lagi perang ing kompleks industri lokal sing diwiwiti sawise jet bisnis Cessna Citation nabrak bangunan kasebut, Kamis esuk, ketoke mateni kabeh wong papat ing kapal kasebut.

Departemen Kepolisian Farmington negesake manawa ana pesawat nabrak bangunan ing Hyde Road, lan ujar kanthi tweet yen layanan darurat ana ing lapangan sing kerja kanggo "evakuasi wilayah kasebut". 

Papat wong ing pesawat kasebut, dilaporake minangka jet bisnis Cessna Citation, miturut informasi saka Manajemen Avatar Federal (FAA). Ora ana papat sing dianggep bisa urip.

Papat wong ing pesawat kasebut, dilaporake minangka jet bisnis Cessna Citation, miturut informasi saka Federal Aviation Administration (FAA). Ora ana papat sing dianggep bisa urip.

Miturut polisi Farmington, ora ana cilaka sing dilaporake ing bangunan kasebut, sing diduweni dening pabrikan alat Jerman, Trumpf.

Ing perumpamaan sing dituduhake saka adegan ing media sosial, kumelun bisa katon banter saka lokasi kacilakan kasebut, kanthi petugas pemadam kebakaran nahan geni sing cukup gedhe sing metu saka salah sawijining bagean.

Farmington dununge ana ing Connecticut's Hartford County, udakara 10 mil (16km) saka ibukutha negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar