24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Paling ora 15 wong tiwas ing bencana banjir lor ing AS

Paling ora 15 wong tiwas ing bencana banjir lor ing AS
Paling ora 15 wong tiwas ing bencana banjir lor ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Ing tengah awan, meh 20 korban jiwa sing dikonfirmasi, kanthi sawetara korban jiwa dilaporake ing New York, New Jersey, Pennsylvania, lan siji ing Maryland.

Print Friendly, PDF & Email
  • AS sisih lor mangétan kaganggu banjir bandhang.
  • Sisa Hurricane Ida nyebrang dalan sing agawe ngliwati sisih lor-lor Amerika Serikat.
  • Gubernur New York lan New Jersey ngumumake kahanan darurat.

Udan deres banget nyebabake wilayah metro New York City ing dina Rebo wengi nganti Kamis, nyebabake akeh korban jiwa, amarga sisa-sisa Hurricane Ida ngethok dalan sing memateni ing sisih lor Amerika Serikat sisih lor-wétan.

Gubernur New York Kathy Hochul ngumumake kahanan darurat amarga sisa-sisa Ida nyebabake banjir gedhe ing New York City lan wilayah liyane.

Gubernur New Jersey Phil Murphy uga ngumumake kahanan darurat kanggo nanggepi Ida, kaya ngono New York City Walikota Bill de Blasio mau bengi.

Angka korban tiwas ing dina Kemis nalika pejabat wiwit ngerteni babagan kerusakan kasebut. Ing tengah awan, meh 20 korban jiwa sing dikonfirmasi, kanthi sawetara korban jiwa dilaporake ing New York, New Jersey, Pennsylvania, lan siji ing Maryland.

Telung korban jiwa ana ing sawijining kulawarga New York City wilayah Ratu. Telung anggota kulawarga, kalebu bocah lanang umur 2 taun, klelep ing lingkungan Flushing. Loro wong liyane tiwas ing lingkungan Jamaika nalika banjir ambruk tembok omahé.

Papat pati uga ana ing kompleks apartemen ing Elizabeth, New Jersey, lapor AP. Walikota Elizabeth sadurunge nglaporake limang korban jiwa ing kompleks kasebut.

Ing wilayah Philadelphia sing luwih gedhe, paling ora ana XNUMX korban jiwa sing dikonfirmasi dening pejabat, kalebu siji wanita sing tiwas sing kena wit sing tiba ing kutha Dublin Dhuwur.

Ing Rockville, Maryland, ana wong umur 19 taun tiwas nalika banjir ing Apartemen Rock Creek Woods ing Twinbrook Parkway. Miturut Fox5, wong kasebut nyoba ngrewangi ibune nalika dheweke kesapu.

Uga ana sawetara korban jiwa ing mobil, nasib tragis sing uga nyebabake paling ora ana siji sopir ing Passaic, New Jersey. Nalika banjir banjir mili liwat lurung-lurung ing kutha kasebut, sawijining pengendara umur 70 taun kasapu sawise kulawargane ditulungi.

Acara cuaca sing bersejarah kaya ngono uga nyebabake kantor Layanan Cuaca Nasional (NWS) New York kanggo menehi tandha darurat banjir bandhang, amarga ana sing diterbitake ing New Jersey sisih lor lan banjur diterbitake kanggo bagean ing Kutha New York. Tandha kasebut ditrapake kanggo kahanan banjir sing ngancam nyawa, lan digunakake kanggo "kahanan sing arang banget nalika udan deres banget nyebabake ancaman parah tumrap manungsa lan kerusakan bencana," ujare NWS.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar