24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Ora ana karantina: Abu Dhabi mbukak kanggo para plancong sing divaksinasi

Ora ana karantina: Abu Dhabi mbukak kanggo para plancong sing divaksinasi
Ora ana karantina: Abu Dhabi mbukak kanggo para plancong sing divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Iki minangka langkah gedhe nalika UAE siyap kanggo dadi tuan rumah EXPO 2020, Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix lan akeh acara global sajrone wulan ngarep.

Print Friendly, PDF & Email
  • Abu Dhabi mbusak syarat karantina kanggo pengunjung sing divaksinasi.
  • Abu Dhabi ngarepake akeh permintaan lelungan menyang emirat.
  • Etihad Airways siyap kanggo nambah lelungan menyang Abu Dhabi.

Pamrentah Abu Dhabi ngumumake ngilangi persyaratan karantina kanggo kabeh wisatawan sing divaksinasi sing tekan emirat saka luar negeri.

Etihad Airways, maskapai nasional UEA, siyap kanggo ningkatake perjalanan menyang lan saka Abu Dhabi sawise wara-wara pamrentah.

Pelancong sing divaksinasi kanthi lengkap (kanthi vaksin sing disetujoni dening Organisasi Kesehatan Dunia) bisa teka saka kabeh tujuan internasional tanpa karantina. Kabeh lelungan mbutuhake tes PCR sajrone 48 jam, tes nalika tekan lan tes maneh ing sawetara dina gumantung saka negara sing wis dituju. Nanging, para pelancong sing durung divaksinasi kudu netepi aturan miturut tujuan sing dituju.

Tony Douglas, Chief Executive Officer Group, Etihad, komentar: "Warta kasebut wis tepat wektu kanggo wiwit nampani donya maneh Abu Dhabi. Kita ngarepake permintaan panjaluk saka turis lan kanca lan sedulur saka saindenging jagad. Iki uga bakal menehi warga UAE keluwesan lan ketenangan pikiran nalika lelungan global.

"Emirat kasebut wis ngirim salah sawijining program kesehatan masyarakat paling apik ing donya kanggo nglindhungi penduduk kanthi tingkat vaksinasi sing dhuwur banget, lan solusi sing didhukung teknologi kaya aplikasi Al Hosn kanggo njamin keamanan warga lan pengunjung.

"Iki minangka langkah gedhe nalika UAE siyap kanggo dadi tuan rumah EXPO 2020, Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix lan akeh acara global sajrone wulan ngarep.

"Etihad saiki operasi menyang 65 tujuan penumpang kanthi salah sawijining armada paling enom lan paling berkelanjutan ing donya. Kita ngarep-arep nampani tamu menyang Abu Dhabi karo Etihad kanggo nikmati tujuan kelas internasional iki - sawijining emirat lan ibukota sing bangga menehi panggilan omah. "

Terbang karo Etihad didhukung karo program Kesehatan Etihad sing wis dikenalake kanggo mbantu mbatesi panyebaran COVID-19. Etihad minangka maskapai pertama ing donya sing vaksin kabeh kru ing kapal. Etihad uga mbutuhake 100% penumpang kanggo nuduhake tes PCR negatif sadurunge mlebu kanggo nglindhungi lingkungan sing kurang cahya, sing saiki diakoni minangka salah sawijining sing paling apik ing donya.

Maskapai kasebut wis ngetrapake program sanitasi lan kesehatan sing akeh lan nindakake standar kebersihan paling dhuwur ing saben bagean lelungan pelanggan. Iki kalebu katering, pesawat lan kabin, reresik, check-in, skrining kesehatan, asrama, inflight, interaksi kru, layanan dhahar, mudhun lan transportasi darat, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar