Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Senat AS njaluk supaya dirungokake babagan panggunaan dana jaminan COVID maskapai

Senat AS njaluk supaya dirungokake babagan panggunaan dana jaminan COVID maskapai
Senat AS njaluk supaya dirungokake babagan panggunaan dana jaminan COVID maskapai
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai AS nampa dhuwit bailout udakara $ 79 milyar liwat telung tagihan sing gegandhengan karo COVID ing taun 2020-2021 kanggo mbantu dheweke, karyawan, lan industri lelungan udhara slamet ing pandemi COVID paling ala.

Print Friendly, PDF & Email
  • FlyersRights ngundang audisi kanggo ngawasi karo CEO maskapai, wakil tenaga kerja lan penumpang.
  • Maskapai penerbangan diwenehi subsidi federal wiwit taun 2020.
  • Ana pitakon apa dhuwit wajib pajak wis disalah gunakake karo maskapai.

Presiden FlyersRights Paul Hudson ngundang Komite Komite Senat AS kanggo pengawasan pengawasan karo CEO maskapai ditambah wakil tenaga kerja lan penumpang. 

Presiden FlyersRights Paul Hudson

Paul Hudson nerangake, "Airlines diwenehi subsidi federal gedhe wiwit taun 2020 kanggo njaga layanan udara umum tetep kuat lan nyuda infeksi COVID. Nanging pembatalan anyar sing dhuwur banget, telat penerbangan, ditambah oposisi maskapai kanggo sawetara pedoman CDC sing takon apa dhuwit wajib pajak wis disalah gunakake dening manajemen maskapai. ”

Maskapai AS nampa dhuwit pituwas luwih saka $ 79 milyar ing telung tagihan sing gegandhengan karo COVID ing taun 2020-2021 kanggo mbantu dheweke, karyawan, lan industri lelungan udhara slamet ing pandemi COVID paling ala. Kongres ngrancang dhuwit iki kanggo pilot, pramugari, lan karyawan maskapai penerbangan lan bandara liyane supaya bisa dibayar sajrone periode panjaluk sing nandhang sungkowo banget lan kanggo mesthekake yen maskapai duwe kapasitas kanggo nyukupi permintaan lelungan sanalika COVID -19 kahanan luwih apik. 

Maskapai kasebut, utamane American Airlines, Spirit Airlines, lan Southwest Airlines, gagal banget wong Amerika. Sajrone musim panas, maskapai mbatalake atusan penerbangan saben dina amarga ora cukup karyawan sing siap budhal. Ing dina paling ala, Roh Airlines dibatalake luwih saka separo penerbangan sing dijadwalake.

Iki ora bisa ditampa, lan Senator Maria Cantwell, Ketua Komite Perdagangan Senat, ngirim surat babagan subyek iki menyang maskapai penerbangan ing wulan Juli. FlyersRights.org ketemu karo stafe kanggo ngrembug masalah kasebut lan kanggo menehi solusi babagan penyalahgunaan maskapai paling anyar. 

FlyersRights.org proposal pengawasan panitia sing diusulake kanggo meksa Doug Parker, Gary Kelly, Ted Christie lan CEO maskapai liyane kanggo nerangake apa sing ditindakake karo dhuwit relief COVID lan kenapa maskapai ora bisa ngirim apa sing dituju ing ukum.

Rapat pengawasan uga kudu kalebu perwakilan penumpang lan wakil tenaga kerja. FlyersRights.org ngusulake a rencana stimulasi lan sosial sing bakal nggawe maskapai duwe bathi, mlaku kanthi kapasitas sing luwih dhuwur sajrone pandemi, lan bakal njamin lelungan udhara luwih aman, kabeh kanthi biaya luwih murah tinimbang paket bailout. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar