24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Maskapai wisata Seychelles lan maskapai Emirat miwiti kemitraan pemasaran

Kepemilikan Seychelles lan Emirat

Pariwisata Seychelles ngluncurake kemitraan strategis karo maskapai Emirat, mitra setya lan kolaborator, lan maskapai internasional pertama sing bali menyang pulau kasebut nalika mbukak maneh tujuan ing Agustus 2020.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles nampani luwih saka 15,000 turis saka UEA nganti taun iki.
  2. Langkah-langkah keamanan lan protokol langsung wis dirancang kanthi gampang supaya gampang lelungan ing antarane tujuan kasebut.
  3. Emirat ngoperasikake pitung penerbangan seminggu menyang Seychelles saka Dubai lan minangka pasar sumber utama nomer loro ing pulau kasebut.

Kemitraan kasebut bakal nyakup serangkaian kampanye sing tujuane nggawa Kapuloan Seychelles visibilitas maksimal minangka papan tujuan utama ing saindhenging Dewan Kerjasama kanggo negara-negara Arab Teluk (GCC) liwat konten sing gegandhengan karo Seychelles sing bakal katon ing sosial Emirat. platform media uga liwat pemasaran email lan iklan radio gabungan.

Logo Seychelles 2021

Kolaborasi kasebut bakal nggawe para tamu nganyari informasi babagan lelungan ing Nusantara, sing nampani luwih saka 15,000 turis saka UEA nganti taun iki, lan nalika Minggu, 29 Agustus 2021, dadi pasar sumber utama nomer loro ing tujuan kasebut .

Salajengipun, kampanye kasebut bakal ngiyatake hubungan perdagangan lelungan lan nambah ilmu babagan produk liwat pelatihan online lan lokakarya uga lelungan familiarization, sing fokus ing wilayah sing saiki wis mbukak wates lelungan.

Njaga keamanan ing jantung lelungan menyang Seychelles, kolaborasi kasebut uga bakal nyorot perjalanan saka Dubai menyang negara pulau, kalebu rincian penting kayata langkah-langkah keamanan lan protokol langsung sing dirancang kanthi gampang supaya gampang lelungan. Kajaba iku, tamu bakal bisa nemokake apa sing disimpen ing Kepulauan Seychelles kanggo dheweke sadurunge malah ndharat ing gisik wedhi.

Ngomentari kolaborasi kasebut, Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, ujar, "Kemitraan karo Emirat minangka salah sawijining kekuwatan sing saya kuat, lan kita seneng dhukungan sing diwenehake menyang tujuan lan Pariwisata Seychelles sajrone taun Kemitraan taun iki ora beda. Nanging, ing wektu industri kita alon-alon pulih lan nggawe kapercayan lelungan penting banget, kemitraan kayata iki duwe makna lan definisi anyar. Liwat kerja sama, iki bakal dadi menang kanggo maskapai lan tujuan. "

Kanthi Emirat ngoperasikake pitung penerbangan seminggu menyang Seychelles saka Dubai, warga negara lan warga negara UEA saiki bisa ngrancang plancongan eksotik menyang tlatah perairan pirus, pesisir lan pegunungan zamrud, milih salah sawijining resort mewah utawa wisma mewah kanggo nginep. .

Entri menyang Seychelles mbutuhake bukti tes COVID-19 negatif, sing ditindakake sajrone 72 jam tanggal lelungan lan disetujoni saka aplikasi Otoritas Perjalanan Kesehatan. Informasi liyane babagan lelungan menyang swarga pulau bisa ditemokake ing 'seychelles.advisory.travel.'

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Kita ngerti, Emirates Airline nyedhiyakake perjanjian pemasaran global karo Seychelles. Persyaratan pengujian COVID-19, lelungan menyang lan saka Dubai, tetep aman, lan opsi tiket sing fleksibel.