24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Pirembagan Pariwisata USA Breaking News

Homecoming industri: IMEX Amerika ngasilake bisnis, sinau & sambungan

amerika imex
Amerika IMEX

Ing apa sing wis ditagih minangka "kondur" kanggo industri acara bisnis global, IMEX America bakal ditindakake tanggal 9-11 November ing Las Vegas. Edhisi kaping 10 acara kasebut duwe omah anyar, Mandalay Bay, lan arep nyedhiyakake kesempatan bisnis, program pembelajaran sing inspiratif lan acara sosial sing sensasional, kabeh ing lingkungan sing aman nanging ora steril.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Para pembeli bisa ketemu karo para pemasok sing nyakup kabeh sektor industri ing acara kasebut.
  2. Tujuan sing melu nganti saiki kalebu Australia, Korea, Singapura, Dubai, Italia, Boston, Atlanta, Hawaii, Switzerland, lan Panama.
  3. Klompok hotel nganti saiki bakal diwakili saka Radisson, Wyndham Hotel Group, Mandarin Oriental Hotel Group, lan Associated Luxury Hotels International.

Pertunjukan tonggak sejarah, biasane, dadi bisnis lan panuku bisa ketemu karo pemasok kalebu kabeh sektor industri. Iki kalebu tujuan Australia, Korea, Singapura, Dubai, Italia, Boston, Atlanta, Hawaii, Swiss lan Panama uga klompok hotel Radisson, Wyndham Hotel Group, Mandarin Oriental Hotel Group lan Associated Luxury Hotels International. Hotel Argentina, Kanada, Puerto Rico, Detroit, Memphis, Baltimore lan Loews kalebu pameran sing nambah kehadiran ing acara kasebut.

Diversitas, tari & pendhidhikan sektor khusus

Program pembelajaran gratis sing menehi inspirasi, mlaku ing saindhenging acara kasebut, ora bakal dilalekake, lan diwiwiti dina Senin Cerdas, didhukung dening MPI, kedadeyan tanggal 8 November, sedina sadurunge IMEX Amerika diwiwiti. Dr Shimi Kang saka University of British Columbia bakal ngirim intine Smart Monday, nuduhake metode adhedhasar riset paling anyar kanggo adaptasi, inovasi, kolaborasi lan sukses bisnis.

Sesi khusus kanggo macem-macem klompok industri ngidini para pamiarsa nggawe pengalaman Senin Cerdas. Ana pendhidhikan lan jaringan khusus kanggo eksekutif perusahaan ing Forum Rapat Eksekutif - dirancang kanggo eksekutif perusahaan tingkat senior saka perusahaan Fortune 2000 - lan Fokus Perusahaan anyar - mbukak kanggo kabeh perancang saka perusahaan ing kabeh level. Peserta bisa ngarepake diskusi jero babagan topik kayata desain rapat, komunikasi efektif karo buruh tim jarak jauh, lan kesehatan mental lan kesehatan.

Carina Bauer lan Ray Bloom

Pimpinan asosiasi bisa nyambung lan sinau karo kanca-kancane ing Forum Kepemimpinan Asosiasi, digawe dening ASAE. Ing format bengkel anyar kanggo taun 2021, Forum ndeleng langsung iklim bisnis sing owah ing saiki asosiasi digunakake. Forum bakal nemokake babagan cara ngrampungake pangowahan dhasar sing disepetake dening pandemi, yaiku pangarepan anggota sing luwih dhuwur, nambah keragaman anggota, nilai generasi beda-beda lan kemajuan teknologi sing luwih cepet.

Ora ana wektu sing luwih apik kanggo menang macem-macem industri acara bisnis lan She Means Business nindakake perkara kasebut. Acara bersama IMEX lan majalah TW, sing didhukung MPI, nggabungake panel pamimpin wanita saka njero lan njaba industri kanggo nuduhake crita lan saran. Ambisi, tumindak lan tanggung jawab: Setelan target strategis kanggo wanita ing acara minangka sesi praktis kanthi tips babagan cara nggayuh "visi gedhe", sing dikirim dening Juliet Tripp, Wakil Kepala Acara Global, Watch Chemical. Michelle Mason, Presiden lan CEO, ASAE lan konsultan Courtney Stanley, Courtney Stanley Consulting ngundang wong loro kanggo melu dialog keragaman ing Bhinéka lan Kesetaraan Jenis Kelamin - Wanita Golek pacelathon karo Pria.

Saben dina diwiwiti karo intine MPI. Penggerak lan shaker saka njaba industri acara bisnis masing-masing bakal nggawa tampilan unik ing pameran kasebut - ngarepake dhokter sing wis terlatih ing Harvard sing menang penghargaan, minangka salah sawijining "pangarang sing paling disenengi ing donya" plus pangadeg gerakan tari global lan komunitas 

The Inspiration Hub sepisan maneh dadi omah kanggo nuduhake pendhidhikan ing lantai, nyedhiyakake kesempatan sinau sing akeh banget kanggo ngatasi kebutuhan bisnis ing pungkasan taun 2021. Sesi nutupi Kreativitas komunikasi; Bhineka lan aksesibilitas; Inovasi lan teknologi; Pemulihan bisnis, negosiasi Kontrak, branding pribadi, lan Keberlanjutan. 

Acara sosial ndadekake rame lan kaget

Nalika acara kasebut tetep dadi pusat bisnis lan pembelajaran, uga akeh kesempatan kanggo nyambung ing njaba jubin pertunjukan. Tur Foodie Lip-Smacking nyedhiyakake kahanan paling murah ing Las Vegas bebarengan karo panganan sing paling apik ing Jalur. Tur liyane nawakake trek utama ing rong papan sing apik: Istana Kaisar lan Teluk Mandalay.

Mystery Trip minangka sore pengalaman sing unik, lokasi sing apik, panganan sing apik lan perusahaan sing apik. “Kasus tujuan sing durung dingerteni. Wong-wong tetep ana ing peteng nganti wayahe pungkasan - lan mula ana sihir! ” nerangake Kepala Petugas Misterius Dave Green. Uga ana kesempatan kanggo ngrayakake ing acara industri sugeh ing SITE Nite Amerika Utara lan MPI Foundation Rendezvous.

"Kita ora sabar ngenteni baline IMEX Amerika lan nggabungake komunitas acara bisnis. Kanggo akeh industri, acara kasebut nduweni peran penting ing pamulihan bisnis lan nuduhake kesempatan unik kanggo ketemu karo kolega lan mitra sing durung nate ditemokake meh rong taun, "ujare Carina Bauer, CEO Grup IMEX.

"Kita wis nggawe acara kanthi tliti sing nduweni kepentingan bisnis lan uga njamin supaya kita menehi pengalaman acara ing pasar sing cocog kanggo jaman; kita kabeh lagi makarya. Peserta bisa yakin manawa kita wis nggawe pertunjukan aman sing memenuhi syarat kesehatan lan keamanan paling anyar, kerja bareng karo kutha host lan venue anyar Teluk Mandalay. "

IMEX America kaleksanan tanggal 9 - 11 November ing Teluk Mandalay ing Las Vegas kanthi Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November. Kanggo ndhaptar - gratis - klik kene. Kanggo rincian luwih lengkap babagan pilihan akomodasi lan kanggo dipesen, klik kene

Kanggo warta paling anyar babagan pertunjukan kasebut, klik kene. Rungokake Ketua IMEX, Ray Bloom lan CEO, Carina Bauer, ngomong babagan rencana kanggo IMEX Amerika, permintaan pasar sing durung pati jelas, level minat peserta pameran lan pembeli kanthi paling anyar Pacelathon karo Carina.

www.imexamerica.com 

# IMEX21 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar