24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Republik Dominika Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika ketemu karo Duta Besar Republik Dominika ing Jamaika

Duta Besar Republik Dominika ing Jamaika lan Menteri Pariwisata Jamaika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, (katon ing foto) ngucapake salam marang Duta Besar Republik Dominika ing Jamaika, Mulia Angie Martinez Tejera, sajrone rapat khusus ing kantor-kantore tanggal 1 September 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kaloro pimpinan kasebut mbahas hubungan sing tetep lan mbesuk ing antarane 2 negara kasebut.
  2. Kamungkinan ngenalake penerbangan langsung antarane Jamaika lan Republik Dominika uga ana ing ndhuwur tabel.
  3. Menteri Pariwisata Jamaika tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata menehi sumbangan paling gedhe.

Sajrone rapat kasebut, dheweke mbahas babagan nguatake hubungan antarane Jamaika lan Republik Dominika uga kemungkinan ngenalake penerbangan langsung ing antarane kaloro negara kasebut.

Menteri Pariwisata Jamaika lan lembaga-lembaga kasebut duwe misi kanggo ningkatake lan ngowahi Produk pariwisata Jamaika, nalika njamin manawa mupangat sing mili saka sektor pariwisata ditambah kanggo kabeh wong Jamaika. Kanggo iki, implementasine kabijakan lan strategi sing bakal nyedhiyakake momentum pariwisata dadi mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika. Kementerian tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata nggawe kontribusi paling gedhe kanggo pembangunan ekonomi Jamaika amarga entuk bathi sing gedhe banget.

Ing Pariwisata Jamaika Menteri, dheweke dadi pimpinan kanggo nguatake hubungan antarane pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono ngajak kabeh wong Jamaika supaya bisa melu ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan diversifikasi. sektor iki kanggo nyengkuyung pangembangan lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar