24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata USA Breaking News Maneka Warta

Dina IMEX Buzz mbantu nggawe para nonton tren

Gawe garis gedhe kanggo IMEX BuzzHub anyar
Dina Buzz IMEX

Profesional acara bisnis bisa sinau babagan cara dadi tren utawa nggawe produk, layanan lan kampanye sing disesuaikan karo kebutuhan mbesuk ing Dina Buzz IMEX. Pengalaman virtual gratis sing kedadeyan ing dina Rebo, 15 September, mung ndeleng kanthi cetha ing mbesuk karo sesi panel sing nutupi apa sing bakal ana ing jagad bisnis, acara lan teknologi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pendhiri Manungsa Anyar ing Dunia Anyar lan nonton tren utama, David Mattin, bakal memimpin sesi Buzz Day sing fokus ing mangsa ngarep.
  2. Dheweke bakal nuduhake tren utama sing disetel kanggo mbentuk maneh tumindak lan pangarepan ing dasawarsa iki.
  3. Masa depan teknologi uga bakal dadi barisan para ahli industri sing nuduhake perspektif babagan masa depan industri acara.

Final ing seri Buzz Days ing IMEX BuzzHub uga dirancang kanggo nyedhiyakake jejak utama ing edisi kaping 10 IMEX Amerika Nopember iki, sing nulungi para peserta ngrancang pengalaman pertunjukane, dipandu dening tim IMEX.

Donya Anyar, Manungsa sing padha, sesi sing beda-beda fokus ing mangsa ngarep

Pangawas tren utama David Mattin, pangadeg Manungsa Anyar ing Dunia Anyar, ndadékaké sesi Buzz Day fokus ing mangsa ngarep. Komunitas sing luwih saka 14,000 "jiwa penasaran" darmabakti kanggo ngganti perspektif masa depan tren, teknologi, lan masarakat. David bakal nuduhake tren utama sing ditemtokake kanggo mbentuk maneh prilaku lan pangarepan ing dasawarsa iki uga tips praktis babagan cara ngenali apa sing wis ana lan ditrapake kanggo perencanaan bisnis.

David Mattin, pangadeg Manungsa Anyar Donya

Ing sesi liyane,Masa Depan Teknologi ditliti dening para ahli ing mburi Run the World, Swapcard, Cvent lan EventMB. CEO Grup IMEX Carina Bauer gabung karo barisan ahli industri sing nuduhake perspektif Apa mangsa ngarep kanggo industri acara? Melu Carina ing panel kasebut yaiku Nicola Kastner, VP, Kepala Strategi Pemasaran Acara Global, SAP; Coljaams, Pamilik, Vokams; lan Mike Dominguez, Presiden lan CEO, ALHI.

Dalan menyang Teluk Mandalay

Ing seri "Takon apa-apa", para peserta diajak (sakbenere) ketemu tim IMEX sing bakal menehi trek internal babagan persiapan acara kasebut. Tim Pembeli Hosted bakal nuduhake tips praktis kanggo mbantu wong sing anyar pengalaman IMEX entuk nilai bisnis paling apik - lan seneng-seneng maksimal! - saka acara kasebut. Dheweke uga bakal ngenalake peserta menyang omah anyar IMEX Amerika, Mandalay Bay.

Tim Operasi IMEX bakal nuduhake wawasan babagan acara pertunjukan, wiwit desain nganti langkah kesehatan lan keamanan lan informasi logistik sing penting banget. Dheweke bakal rinci babagan carane nggawe pertunjukan sing aman nanging ora steril, selaras karo syarat-syarat keamanan paling anyar.

Akhire, Takon apa-apa bab Apa sing ana ing IMEX Amerika lan apa sing ora kejawab! ndeleng tim Pengetahuan nuduhake update paling anyar babagan program pamicara sing inspiratif, inisiatif acara anyar lan acara sosial Las Vegas sing sensasional.

Carina Bauer, CEO Grup IMEX, nerangake: "Ramalan lan nanggepi lanskap bisnis mbesuk bisa uga angel, nanging iku penting banget. Ahli ahli sing apik banget duwe fokus laser ing masa depan lan bisa nuduhake pemahaman babagan pembangunan sing bakal digawe kanggo nggawe jagad kita.

"Kanthi IMEX Amerika kedadeyan ing wulan November, kita saiki wis mantep ing dalan menyang Teluk Mandalay. Dina pungkasan IMEX Buzz kita dirancang kanggo mbukak dalan, ngenalake komunitas acara bisnis menyang wong sing kerja ing mburi layar kanggo nggawe pertunjukan sing aman, dikemas karo kesempatan sinau lan dirancang kanggo menehi nilai bisnis sing nyata. "

Platform IMEX BuzzHub kedadeyan tanggal 15 September, ngirim sambungan manungsa, nilai bisnis lan konten sing disesuaikan ing "Road to Mandalay Bay" nalika IMEX America, 9-11 November, lan Senin Cerdas, didukung MPI tanggal 8 November .

Registrasi kanggo BuzzHub gratis.

# IMEX21 lan #IMEXbuzzhub

www.imexexhibitions.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar