24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Caribbean Warta Breaking Curacao Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Sandals Resorts ngilangi kuwatir saka rencana lelungan ing jagad saiki

Ahh ... Sandale Resor!

Pelancong wis seneng banget, siyap nggawe rencana liburan, sanajan ana kedadeyan ing donya saiki. Untunge, Sandals Resorts duwe cara kanggo nggawe rencana kasebut kanthi yakin lan ora kuwatir karo apa sing bakal kelakon ing mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tamu ing Sandals Resorts bisa ninggalake rasa kuwatir nalika nindakake plancongan lan ngimpi gedhe.
  2. Ing Sandals Resorts and Beaches, kabijakan “Book with Confidence” nyedhiyakake katenangan, apa wae sing kedadeyan ing jagad iki.
  3. Sanajan nganti dina budhal, Sandal kanthi manteb wis tamune ditutupi lan dilindhungi.

Ing Sandal, para tamu disaranake ngimpi gedhe lan rencana plancongan mbesuk kanthi kapercayan total lan tekanan komitmen sing suda. Kebijakan Pesen Sandal Kanthi kapercayan ngidini para tamu mbalekake dhuwit 100% yen dibatalake sadurunge 31 dina utawa luwih suwene sadurunge budhal.

Uga, kanggo wektu winates, Sandal tamu duwe keluwesan kanggo mbatalake lelungan nganti dina budhal lan nampa dhendha pembatalan tanah sing dibalekake ing sertifikat lelungan Liburan Unik.

Apa mupangate Perlindungan Pembatalan Liburan Unik?

Keuntungan Perlindhungan Pembatalan kanggo bagean saka plancongan nyedhiyakake 100% yen dibatalake paling ora 31 dina utawa luwih, utawa dibatalake nganti dina budhal, nampa sertifikat lelungan kanggo lelungan mbesuk, kanggo pesenan anyar sing digawe saiki 31 Agustus 2021. Keuntungan iki diwenehake dening Liburan Unik lan dudu mupangat asuransi.

Tamu sing Book saiki nganti 31 Agustus 2021, duwe mupangat tambahan kanggo ngerti yen bisa mbatalake kanthi alesan apa wae, kajaba tanggal Blackout kaya sing dijelasake ing ngisor iki. Ora ana minimum minimum wektu sing dibutuhake.                                                                     

Kategori Resor & Kamar                                               

Iku gampang diterangake, amarga iki kalebu kabeh Sandal & Pantai Resor. Minangka kategori kamar, umume kalebu uga Bungalow Over-The Water & Over-The Water Villa ing Sandals Royal Caribbean, Sandals South Coast, Sandals Grande St. Lucian.

Jendhela Pesenan                                

6 Oktober - 31 Agustus 2021 *

Jendela Plancongan                                 

6 Oktober - 31 Desember 2022 *                        

* Tanggal Blackout Aplikasi -

Sandal:

Desember 27, 2020 - Januari 3, 2021

Februari 13 - 19, 2021

Pantai:

Maret 15 - April 11, 2021

20 November 2021 - 26 November 2021

18 Desember 2021 - 31 Desember 2021

19 Februari 2022 - 25 Februari 2022

12 Maret 2022 - 26 Maret 2022

10 April 2022 - 24 April 2022

19 November 2022 - 25 November 2022

21 Desember 2022 - 31 Desember 2022

Goleki rincian liyane ing kene.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar