24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hak-hak manungsa Italia Breaking News News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Drone mabur kanggo mburu pengunjung pantai Italia sing nyebar COVID-19

Drone mabur kanggo mburu pengunjung pantai Italia sing nyebar COVID-19
Drone mabur kanggo mburu pengunjung pantai Italia sing nyebar COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Nalika drone ndeteksi wong sing demam, dheweke bakal ngidentifikasi lan menehi tandha marang tim pengawas medis, sing banjur teka ing situs kasebut kanggo diselidiki, sing bisa nyebabake tes COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pejabat kesehatan Roma nyebarke pesawat terbang ing pesisir Romawi.
  • Drone mabur kanggo mriksa suhu saka pesisir ing Italia.
  • Drone bakal digunakake kanggo nglacak COVID-19 lan nyegah kahanan darurat kesehatan.

Pejabat kesehatan lokal ing Roma, Italia nggunakake drone kanggo mabur ing sacedhake pantai Ostia cedhak Roma, lan kanthi otomatis mriksa suhu kabeh petugas pantai, kanggo ndeteksi wong sing kena infeksi COVID-19.

Drone 'medis' dijadwalake kanggo patroli pantai Ostia, pinggiran Roma, akhir minggu iki, nanging eksperimen kasebut ditundha amarga ramalan cuaca sing ora apik dina Setu lan Minggu iki.

miturut Italia pejabat kesehatan, drone bakal "kanthi otomatis" ngukur suhu nalika mabur paling ora 25m ing ndhuwur banyu lan paling ora 30m adoh saka wong. Penerbangan uji direncanakake bakal dilakoni limang jam, antarane 11 esuk nganti 4 sore.

"Nalika drone ndeteksi wong sing demam, dheweke bakal ngidentifikasi lan menehi tandha marang tim pengawas medis," ujare pejabat kasebut. "Dokter banjur teka ing situs kasebut kanggo diselidiki, sing bisa nyebabake tes COVID-19."

Pejabat dijanjeni bakal ngormati privasi, ujar manawa para plancongan kanthi suhu normal ora bakal dingerteni.

Marta Branca, kepala ASL Roma 3, panguwasa kesehatan masyarakat sing nutupi sawetara kabupaten ibukutha Italia, nolak desas-desus manawa piranti mabur kasebut bakal digunakake kanggo mburu wong sing nyebar penyakit kasebut.

"Iku mung cara kanggo mesthekake yen penyakit utawa kacilakan ing pantai utawa segara bisa dideteksi kanthi cepet lan ora ana momen sing ilang ing upaya nylametake," tweet Branca. “Bapakku wis seda kaya ngono. Mungkin, kanthi drone kasebut, dheweke isih bakal ana ing kene. "

Ing wektu sing padha, Branca ngakoni sawetara gangguan komunikasi babagan inisiatif kasebut, lan janji bakal nyegah salah paham ing mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar