24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Grup Lufthansa ngumumake Chief Strategy Officer sing anyar

Grup Lufthansa ngumumake Chief Strategy Officer sing anyar
Jörg Eberhart nunjuk Kepala Strategi Kepala Grup Lufthansa
ditulis dening Harry Johnson

Jörg Eberhart bakal nggenteni William Wilms, sing diangkat dadi Dewan Eksekutif Lufthansa Technik tanggal 1 September 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lufthansa Group ngumumake janjian eksekutif anyar.
  • Kepala Strategi & Pengembangan Organisasi Anyar jenenge.
  • Jorg Eberhart bakal njupuk jabatan kasebut tanggal 1 November 2021.

Tanggal 1 Oktober 2021, Jörg Eberhart, saiki dadi CEO Air Dolomiti, bakal njupuk jabatan "Kepala Strategi & Pangembangan Organisasi" ing Lufthansa Group. Dheweke bakal nggenteni William Wilms, sing diangkat dadi Dewan Eksekutif Lufthansa Technik tanggal 1 September 2021.

Jörg Eberhart njabat dadi Presiden lan CEO saka Air Dolomiti wiwit 2014. Sajrone wektu kasebut, dheweke uga dadi anggota Dewan Eksekutif Lufthansa CityLine. Sadurunge, dheweke nyekel sawetara posisi manajemen ing Klompok Lufthansa sing kalebu bagean saka panyiapan Aerologic GmbH lan implementasi proyek SCORE.

Jörg Eberhart sinau administrasi bisnis ing Universitas Tübingen lan duwe lisensi pilot kanggo Airbus A320.

Grup Lufthansa minangka klompok penerbangan sing operasi ing saindenging jagad. Kanthi 110,065 karyawan, Grup Lufthansa ngasilake penghasilan EUR 13,589 juta ing taun finansial 2020.

Grup Lufthansa kasusun saka segmen Jaringan Penerbangan, Eurowings lan Layanan Penerbangan.

Layanan Penerbangan kalebu perangan Logistik, MRO, Katering lan Bisnis Tambahan lan Fungsi Grup.

Sing terakhir uga kalebu Lufthansa AirPlus, Latihan Penerbangan Lufthansa lan perusahaan IT. Kabeh segmen duwe posisi utama ing pasar masing-masing.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar