Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Hawaii paling ala ing AS kanggo akomodasi sing ramah hewan peliharaan

Hawaii paling ala ing AS kanggo akomodasi sing ramah hewan peliharaan
Hawaii paling ala ing AS kanggo akomodasi sing ramah hewan peliharaan
ditulis dening Harry Johnson

Nomer properti sing ramah hewan peliharaan sing kasedhiya bisa beda-beda kanthi dramatis saka papan liya, saengga sawetara wilayah ing negara kasebut bisa diakses luwih saka pemilik pet tinimbang liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jumlah properti sing ramah hewan peliharaan beda-beda kanthi dramatis saka negara liya.
  • Illinois, Mississippi lan New York minangka negara sing paling ramah hewan peliharaan.
  • Hawaii, Alaska lan Virginia Barat minangka negara paling ramah lingkungan ing AS.

67% rumah tangga AS (udakara 85 yuta kulawarga) duwe ingon-ingon, lan 43 yuta omah dikuwasani para panyewa. Dadi, kepiye yen sampeyan kudu pindhah menyang kanca sing wulune?

Nomer properti sing ramah hewan peliharaan sing kasedhiya bisa beda-beda kanthi dramatis saka papan liya, saengga sawetara wilayah ing negara kasebut bisa diakses luwih saka pemilik pet tinimbang liyane.

Kanthi dipikirake, para ahli plancong pengin ngerteni negara endi, kutha lan kutha sing duwe proporsi omah paling gedhe sing bisa disewa lan uga nampa ingon-ingon.

Nggolek ndhuwur sèket paling pedunung US kutha, para ahli nyathet babagan proporsi properti sing kasedhiya kanggo disewa sing uga nampa ingon-ingon. Kajaba iku, kita wis ngerteni persentasi sewa sing kasedhiya ing saben negara sing bakal nampa panyewan kanthi kewan ingon-ingon, mbukak papan sing paling apik ing negara kasebut supaya bisa diduweni dening pet.

Illinois minangka negara paling apik ing negara kasebut kanggo pamilik ingon-ingon sing pengin nyewa, kanthi 59.87% properti sing nampa kewan ingon. Dadi, yen sampeyan dadi pet sing pengin pindhah menyang bagean anyar negara kasebut, Illinois bisa uga cocog!

Negara paling apik nomer loro kanggo nyewa ingon-ingon yaiku Mississippi, kanthi 52.28% kasedhiya kanggo para pet. Iki nggawe Mississippi dadi paling ramah lingkungan kanggo kabeh negara bagian Kidul, lan dadi papan sing apik kanggo para pamilik ingon-ingon.

New York minangka negara paling apik nomer telu ing negara kasebut sing nyewa ramah hewan peliharaan, kanthi 47.89% properti sing ngidini para panyewa nggawa ingon-ingon. Persentase sing dhuwur iki ndadekake New York dadi negara paling apik ing pesisir Wétan kanggo urip ing kéwan ingon-ingon.

10 Negara Paling Ndhuwur kanggo Rentals-Friendly kanggo Pet

UrutanStatePet Friendly AyoTotal Ayo% Mesra Binatang
1Illinois2468412259.87%
2Mississippi22943852.28%
3New York63201319647.89%
4Georgia1914407247.00%
5North Carolina1765391745.06%
6Tennessee895215641.51%
7Indiana804205039.22%
8Nevada494134436.76%
9Alabama494135136.57%
10Missouri877250635.00%
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar