24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Hiburan Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Olahraga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE USA Breaking News Maneka Warta

Expo 2020 Dubai entuk kiriman khusus saka US Open

Expo 2020 Dubai entuk kiriman khusus saka US Open
Expo 2020 Dubai entuk kiriman khusus saka US Open
ditulis dening Harry Johnson

Ing njaba New York, tas tenis bakal disebar ing sawetara gerbang Emirat ing Amerika Serikat.

Print Friendly, PDF & Email
  • Don Victor Mooney minangka pemain tenis Ireng pertama sing menang gelar single ing Terbuka AS, Terbuka Australia lan Wimbledon.
  • Don Victor Mooney nglumpukake raket tenis, bal lan perlengkapan sekolah kanggo bocah nalika AS Terbuka.
  • Amarga COVID-19 pandemi Expo 2020 Dubai tanggal anyar tanggal 1 Oktober 2021 - 31 Maret 2022.

Dheweke dayung nyabrang Atlantik lan muter ing Emirat. Saiki, Don Victor Mooney, Presiden Proyek Ketahanan HR 1242, nglumpukake raket tenis, bal, lan perlengkapan sekolah kanggo bocah-bocah nalika Terbuka AS. Kampanye kasebut dijuluki: Operasi Arthur Ashe. Arthur Ashe menangake kekuwatan buku lan lapangan tenis. Ashe minangka pemain tenis Ireng pertama sing menang judhul tunggal ing Terbuka AS, Terbuka Australia lan Wimbledon.

Kampanye koleksi lan pengepakan bakal rampung tanggal 12 September. Ing njaba New York, tas tenis bakal disebarake ing sawetara gerbang Emirat ing Amerika Serikat. Tas tenis pungkasan bakal dikirim ing Dubai Expo 2020, sing dibukak tanggal 1 Oktober 2021.

If Emirat kru kabin duwe jangka panjang ing New York, olèh mbantu ngemas tas tenis, ujare Mooney.

Expo 2020 dijadwalake dadi Ekspo Dunia sing bakal dianakake Dubai ing Uni Emirat Arab, sing asline dijadwalake tanggal 20 Oktober 2020 - 10 April 2021. Nanging, amarga pandemi COVID-19 ing Uni Emirat Arab, tanggal-tanggal anyar tanggal 1 Oktober , 2021 - 31 Maret 2022.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar