24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Kunci penguncian Thailand sing lara kudu mandheg, tangis bisnis

PM ngatasi kunci Thailand

Pusat Administrasi Situasi COVID-19 Thailand nyuda sawetara kontrol penyakit ing dina Rebo, 1 September 2021, kunci kunci Thailand.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Saiki lockdown Thailand kalebu jam 9 sore nganti jam 4 sore ing provinsi "abang peteng".
  2. Bisnis Thailand nuntut supaya lockdowns langsung mandheg lan distribusi vaksin ditindakake kanthi luwih efektif.
  3. Bisnis wis luwih saka sewulan luwih suwene saiki ngunci lan ngetrapake langkah-langkah kontrol penyakit sing ketat kanggo ngindhari kunci mbesuk.

Perdana Menteri Thailand, Prayut Chan-o-cha, ujar manawa kurva jam 9:00 nganti 4:00 ing 29 COVID-19 Provinsi "abang peteng", kalebu Pattaya City lan Bangkok, bisa dicekak utawa diangkat, gumantung karo kahanan COVID-19.

Dheweke ujar manawa sanajan Pusat Administrasi Situasi COVID-19 nyuda sawetara kontrol penyakit ing dina Rebo, dheweke ngarepake kabeh wong kudu njaga ati-ati. Watesan kasebut bisa luwih santai yen kahanane luwih apik.

Jenderal Prayut ujar manawa kurva utawa angkat kurva kasebut bakal gumantung saka jumlah infeksi, korban jiwa, lan metrik liyane sing ana gandhengane karo pandemi kasebut.

Perdana Menteri ujar manawa dheweke ngerti manawa kurva kasebut mengaruhi perusahaan hiburan, lan asosiasi sing nuduhake pemilik pub, bar, lan papan wengi liyane pengin ngrembug babagan pengangkatan larangan liyane karo CCSA, nanging dheweke tetep prihatin babagan masarakat sing akeh ing papan kasebut.

Bisnis Thailand nuntut lockdowns langsung mandheg

Akeh bisnis optimis sawise dina pertama mbukak maneh dina Rebo, sawise luwih saka sebulan penutupan kanthi langkah-langkah kunci. Akeh bisnis sing ngetrapake langkah-langkah kontrol penyakit sing ketat kanggo ngindhari kunci liyane ing mbesuk, dene panitia gabungan njaluk pamrentah supaya ora ngumumake kunci liyane.

Komite Tetap Bersama Perdagangan, Industri lan Perbankan (JSCCIB) njaluk pamrentah supaya ora maneh ngetrapake langkah-langkah kunci minangka respons COVID-19, nanging luwih fokus ing distribusi vaksin efektif lan komunikasi transparan karo masarakat umum.

Ketua JSCCIB, Payong Srivanich, ujar manawa langkah-langkah kunci sing ditindakake luwih saka sewulan durung nyebabake penurunan jumlah sing signifikan COVID-19 anyar caces, nanging malah nyebabake kerusakan ekonomi sing terus-terusan.

Kajaba iku, Presiden Federasi Industri Thai (FTI), Suphan Mongkolsuthee, ujar manawa pamrentah ora kudu ngenalake maneh langkah-langkah kunci, kanthi pratelan manawa tingkat cakupan vaksinasi saiki kudu tekan 70% populasi, yen pamrentah bisa nggayuh peluncuran. target

Akeh pusat perbelanjaan sing sepi nalika kunci, urip maneh wingi, amarga akeh toko lan restoran sing diidini dibukak maneh.

Ing MBK Center ing Bangkok, akeh pengecer sing mbukak toko maneh kanthi langkah kesehatan lan keamanan sing ketat. Pengadilan pangan ing kene saiki wis siyap siyap kanggo layanan karo umume staf sing saiki divaksinasi. MBK Center, uga dikenal kanthi jeneng Mahboonkrong, minangka pusat perbelanjaan gedhe 9 lantai ing Bangkok kanthi udakara 2,000 toko, restoran, lan toko layanan.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar