24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News Maneka Warta

Turki ngencengi watesan COVID kanggo wong asing sing teka

Turki ngencengi watesan COVID kanggo wong asing sing teka
Turki ngencengi watesan COVID kanggo wong asing sing teka
ditulis dening Harry Johnson

Pembaruan kasebut ditrapake kanggo upaya ngatasi panyebaran pandemi COVID-19 ing Turki, lan bakal diwiwiti wiwit Sabtu, 4 Agustus.

Print Friendly, PDF & Email
  • Turki nganyari watesan anti-COVID kanggo wong asing sing teka.
  • Aturan ngarahake nyegah panyebaran pandemi COVID-19 ing Turki.
  • Aturan sing dianyari bakal diwiwiti wiwit sesuk.

Menteri Dalam Negeri Turki nerbitake surat edaran dina iki, ngumumake update anyar kanggo syarat lan watesan kanggo pengunjung sing tekan negara kasebut saka luar negeri.

Pembaruan kasebut ditrapake kanggo upaya ngatasi panyebaran pandemi COVID-19 ing Turki, lan bakal diwiwiti wiwit Sabtu, 4 Agustus.

Dhaptar abang: Brasil, Afrika Selatan, Nepal, lan Sri Lanka

Penundaan penerbangan langsung saka Brasil, Afrika Selatan, Nepal, lan Sri Lanka bakal diterusake nganti luwih suwe.

Penumpang sing wis teka ing negara kasebut sajrone 14 dina pungkasan bakal dijaluk ngirim asil tes PCR negatif entuk maksimal 72 jam sadurunge mlebu Turkey.

Dheweke uga bakal dikarantina kanggo 14 dina ing lokasi sing ditemtokake dening pamrentahan, sing pungkasane tes negatif bakal dibutuhake maneh. Yen ana asil tes positif, pasien bakal diisolasi, lan bakal diakhiri kanthi asil negatif sajrone 14 dina sabanjure.

Bangladesh, India lan Pakistan

Aturan lelungan kanggo Bangladesh, India, lan Pakistan wis dirampungake, lan penumpang saka negara kasebut, utawa sing wis teka ing negara kasebut sajrone 14 dina pungkasan, bakal dijaluk ngirim asil tes PCR negatif sing dipikolehi nganti 72 jam sadurunge.

Wong sing dokumen sing nampa rong dosis vaksin COVID-19 diwenehake persetujuan saka Organisasi Kesehatan Dunia utawa Turki utawa sak dosis vaksin Johnson & Johnson paling ora 14 dina sadurunge mlebu Turki ora dikatutake karantina.

Inggris, Iran, Mesir lan Singapura

Penumpang sing asale saka Inggris, Iran, Mesir, utawa Singapura kudu ngirim asil negatif saka tes PCR sing ditindakake maksimal 72 jam sadurunge mlebu.

Kanggo penumpang sing lelungan saka Afghanistan, wong-wong sing bisa nyedhiyakake dokumen sing nuduhake manawa menehi vaksin COVID-19 sajrone 14 dina pungkasan utawa pemulihan saka infeksi COVID-19 sajrone nem wulan kepungkur ora mbutuhake asil tes utawa karantina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar